vrijdag 24 november 2017

ONDERZOEK 'HORRORHUIS' DOORNBOSHEERD BEËINDIGD"Ik deed afgelopen maandagochtend de gordijnen open en schrok me wezenloos. Komt er opeens een politie-unit midden op straat te staan en wordt een woonhuis hermetisch afgesloten. Ik vond het vreselijk dat deze situatie de hele week heeft voortgeduurd en wij als omwonenden geen informatie kregen over het hoe en wat van de actie. We moesten alles via de media vernemen. Ik ben zo blij dat ze nu weer weggaan."

Vanmiddag tegen vier uur werd het hekwerk voor de woning in de Doornbosheerd die afgelopen week in het nieuws was i.v.m. een forensisch onderzoek naar een moord- en slachtpartij verwijderd en weggedragen.

Tijdens het schrijven van dit bericht, 17.20 uur, zijn de grote voertuigen én hekwerken, die het beeld van de Doornbosheerd de afgelopen week hebben bepaald verdwenen.

De Beijumblogger ontving meerdere klachten van omwonenden, allemaal in de trant van: 'Waarom worden we niet geïnformeerd wat er gaande is en hoe lang dat dit kan gaan duren?'

De klachten zijn invoelbaar, zomaar uit het niets rijdt zwaar materieel de straat in waar je woont, er komt een politie-post te staan, iets wat wijst op een moord of iets heel ergs, en de politie, de forensische specialisten of de gemeente Groningen hullen zich in stilzwijgen.

Dit terwijl veel omwonenden de hele actie van afgelopen week als iets heel griezelig en ingrijpend hebben beleefd.

Foto rechts, van een andere omwonende dan degene die boven geciteerd wordt en afgelopen week gemaakt is: "Ik zag ze in de tuin achter het huis graven. Wat vreemd is en wat me opviel, was dat er maar op één plek in de tuin werd gegraven, waarom hebben ze hele tuin niet afgegraven?"
En ook hier weer: "Waarom wordt er niet met ons gecommuniceerd? Het is toch vreselijk wat er vlakbij gebeurd is?"

Foto beneden, de voertuigen staan klaar om weg te rijden.

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Zie dit bericht van 28 nov. 2017 als resultaat:

https://www.rtvnoord.nl/nieuws/186839/Bloedsporen-gevonden-in-moordzaak-Halil-Erol