zondag 5 november 2017

WEDEROM MILIEUSTRAAT FROUKE-WIBENAHEERD (11 november)


Klik groter...
Komende zaterdag wordt er voor de tweede keer een Milieustraat in de Froukema- en Wibenaheerd georganiseerd. Zie flyer beneden.

Beste bewoners uit genoemde heerden, gooi uw spul de komende week niet op straat, breng het zaterdag gewoon even netjes naar een paar grote containers die bij de flats in de Froukemaheerd (grensgebied met de Wibenaheerd) komen te staan.

Zie foto, vorig jaar 12 november gemaakt. Ook toen was er een Milieustraat in beide heerden. Links staat Bianca Schuitema, rechts Jansje Dokter. Beide dames zijn de drijvende krachten achter de actie van een jaar geleden en ook zijn ze de organisatoren van de komende milieu-actie. Zie ook dit bericht met video.

De Beijumblogger kwam een jaar geleden een paar klagende geluiden uit andere heerden ten gehore. Strekking: 'Waarom niet bij ons?'

Beste mensen, soes toch niet zo. Organiseer het ook bij jullie zelf in de straat (en), de Milieudienst is gewillig (denkt de blogger). Waarom wel twee keer achtereen in de Wibenaheerd en de Froukemaheerd? Omdat dat ge-or-ga-ni-seerd wordt.

En dat kan overal in Beijum....

Het goede doel van de actie? De Verbindingsbus, de opvolger van de Wegwijsbus...
(Morgen weer een aflevering van ´Sociaal Vuilnis´ in Beijum....)

Geen opmerkingen: