donderdag 16 november 2017

GENEESMIDDELENONDERZOEK? GEZONDE MANNEN....


Goh, we zoeken gezonde mannen voor geneesmiddelenonderzoek, en daarvoor zetten we een donker gekleurde man op de foto plus een oproep. Wil je als gezonde man ruim 2000 euro bruto verdienen + reiskosten opstrijken? Meld je dan aan.

Bovenstaande afbeelding staat (of stond onlangs) op een aanplakhuisje voor billboards in de Froukemaheerd.

De afbeelding irriteert. En dat heeft te maken met de Oost-Groninger achterdocht van de Beijumblogger. Maar ook met het feit dat hij weet dat de farmaceutische industrie doordrenkt is van extreme schijnheiligheid. Hoezo kinderen die dure medicijnen nodig hebben medicatie willen onthouden i.v.m. de kosten? Is jullie winst en omzet soms meer waard dan een mensenleven, geachte hufters?

De patjakkers, de directeuren van de geneesmiddelenindustrie die pretenderen het goede voor de mens hoog in het vaandel te hebben, ze zijn maar op één ding uit: grof geld verdienen. Maffiosie. We zetten een gezellig en blij lachende donkere man in. Gaan we sociaal, multicultureel en gelijkwaardig doen? Voor het grote doel, geld?

Hang zo'n foto + oproep vooral op in een in het algemeen niet zo'n draagkrachtige wijk waar veel mensen wel wat extra geld kunnen gebruiken.

Meld je vooral aan, gezonde man uit Beijum. Verdien een zakcentje bij.

 Gezellig, zogenaamd breed lachend met een muziekje in de oren, een paar euro's van doortrapte egoïstische en 'over mijn lijk' multinationals met hijgerige eurotekens in de ogen binnen harken.
Voor het goede doel....

1 opmerking:

Anoniem zei

Tuurlijk gaat het om de poen maar dergelijk onderzoek is nodig om nieuwe medichijnen te krijgen toch? Wil je dat ze ongeteste middelen op je gaan gebruiken als je ziek bent.

Werk bij zo'n instelling en zie daar vanalles langs komen. Meestal studenten die over een groot gedeelte van de verdiensten geen belasting hoeft te betalen of zelfstandigen of mensen met een baan die op vakantie willen of de boel willen verbouwen thuis. Juist weinig mensen met een laag inkomen.

En het is sociaal en gezellig, degene die bij elkaar in de groep zitten bouwen vaak een leuke band op. Sommige mensen komen meerdere keren per jaar.