maandag 20 november 2017

WAT IS ER LOOS IN DE DOORNBOSHEERD? (Onderzoek moordzaak Halil Erol)


"Ze hebben huisraad in de container gegooid. Volgens mij is er een moord gepleegd." Een bewoonster uit de Doornbosheerd klampte net de Beijumblogger aan.

Er is een grootsscheeps politieonderzoek in een huis aan de Doornbosheerd bezig. Pers, o.a. Telegraaf is aanwezig. Wat is er loos?

Update 10.50 uur..politie onderzoekt de woning ivm de moord op Halil Erol.

Update 11.44 uur (bericht wordt bijgewerkt). 

De woning wordt leeggestript en huisraad wordt naar een nabij gelegen blauwe container gebracht om opgeslagen te worden.

Foto rechts, het regende constant terwijl ondergetekende aanwezig was. Mensen van de pers schuilen even onder de balustrade van een nabijgelegen huis. Klik de foto groter, het huis waar ze voor staan heet Doornbosheerdparadijs.

Het onderzoek dat gaande is heeft te maken met wat een 'gruwelijke puzzelmoord' wordt genoemd. 

Zie dit bericht in de Telegraaf.
Aanwezige pers in Beijum
Het betreffende woonhuis aan de Doornbosheerd wwordt leeggestript met als doel sporen te vinden die leiden naar aanknopingspunten omtrent de moordzaak rond Halil Erol, waarvan het stukgesneden lichaam nog steeds niet compleet is.

Foto linksonder, de politie doorzoekt de woning met behulp van speurhonden.

Foto beneden, het is niet zomaar een akkefietje waarvoor de pers is uitrukt. Misdaadverslaggever Mick van Wely, met Groninger roots, ooit werkzaam voor Dagblad van het Noorden, van de Telegraaf is ook aanwezig.

Buurtgenoten reageerden geschrokken toen ze hoorden dat er onderzoek wordt gedaan naar een moordzaak. Maar er was ook opluchting toen ze hoorden dat niet onlangs een bewoner uit de straat is omgelegd maar dat het een oude zaak betreft.

Om half twaalf verliet de Beijumblogger de Doornbosheerd. Zo gauw er meer bekend is, volgt een update.

Geen opmerkingen: