vrijdag 24 november 2017

INZAMELING KERSTPAKKETTENACTIE BEIJUM WEER VAN START

`
Over een maand is het kerstmis, de 'most wonderfull time of the year.' Wijkbeweging Sociale Long Beijum gaat zich in samenwerking met kerkelijk centrum De Bron inspannen om voor het derde achtereenvolgende jaar ook gezinnen en alleenstaanden met een klein budget een wonderfull time te bezorgen.

De basis voor de kerstpakkettenactie in de wijk werd drie jaar geleden door geschiedenisleraar Lammert Doedens gelegd. In de Boerderijum wilde hij een actie opzetten zodat alle kinderen in de wijk een sinterklaascadeau zouden kunnen krijgen, zie nog eens dit bericht

Zie hem links in beeld. Foto van dit bericht, mét video waarop hij uit de doeken doet waarom.....

Vanaf morgen staan er weer vrijwilligers in de promenade van Winkelcentrum Beijum met (in het begin) lege winkelwagens die door goedgeefse mensen gevuld kunnen worden. Zie het lijstje beneden waarop producten straan.

Marjolein de Jong, links op de archieffoto, ("We zijn van plan om de komende 3 zaterdagen in te gaan zamelen, dus 25 november, 2 en 9 december. Elke keer tussen 10 en 16 uur ") stuurde onderstaande bericht op: 
Archieffoto.

Kerstpakkettenactie Beijum 2017

Ook dit jaar willen we in Beijum graag een aantal huishoudens die het even niet breed of makkelijk hebben, verrassen met een Kerstpakket. Gewoon om ze een hart onder de riem te steken en te laten weten dat ze er niet alleen voor staan! We stellen pakketten samen voor verschillende gezinssamenstellingen.
U mag zelf bepalen wat voor product u doneert, alleen geen alcoholische producten, en graag rekening houdende met een minimale houdbaarheidsdatum datum tot februari 2018.

Op het onderstaande lijstje staan enkele suggesties.

- Thee (alle smaken) - Saus (pasta, ketchup etc.) - Koekjes - Kant en klare pannenkoekmix
- Chocolade - Meel/ rijst
- Snoep en chips - Tomatenblokjes/puree in blik
- Beschuit of crackers - Afwasmiddel
- Soep in blik of pak - Schoonmaakmiddelen
- Sap of fris in fles of pakjes - Douchegel
- Pasta - Tandpasta
- Groenten/Fruit in blik, pot, pak - Shampoo
- Houdbare melkproducten - Deegwaren (houdbaar)

Verder alles wat u zelf ook lekker vindt….


Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage(n)!!


Geen opmerkingen: