dinsdag 26 december 2017

(A) SOCIAAL VUILNIS IN BEIJUM (40)De A tussen haakjes in de koptekst van dit blogbericht is erbij gezet omdat wat de Beijumblogger vandaag allemaal aan troep in zijn woonwijk aantrof desolaat overkwam.

Klik de foto's vooral groter, ze zijn vanmiddag allemaal gemaakt.

Eerst afbeelding boven. Toch een beetje 'sociaal.'
We zien onder meer een fornuis en een stoel bij de container liggen/staan.

Wibenaatjes, denk een beetje aan jullie imago.

De blogger weet, het is maar een klein percentage dat troep in jullie woonheerd op straat gooit, maar feit is, de Wibenaheerd is qua foto's oververtegenwoordigd in de serie 'Sociaal Vuilnis in Beijum.'

Tweede kerstdag. En we vervuilen onze woonomgeving, de Milieudienst haalt het toch wel weer op, dus waarom zouden we 47.50 euro aan grofvuil-kosten betalen?

Bovenste twee foto's links en rechts, klik ze groter en zie de ontiegelijke zooi op Plein Oost liggen en bij de aangrenzende Ypema- en Claremaheerd.

Foto links derde van boven. Troep in de Atensheerd.

Foto rechts beneden, rotzooi bij de containers op de Wibena-rotonde.

We sluiten positief af. Nou ja. Voor wat het waard is.

Zie foto hier direct onder. Parkeerplaats voor Winkelcentrum Beijum. Wat gek, de papiercontainers zijn helemaal niet vol, maar toch heeft een gek papier en karton op straat gedumpt.

Kijk aan, ook wat attributen die te geef worden of werden aangeboden.

We zien een lekke voetbal. Ja, het niveau van Fc Groningen en het Nederlands Elftal laat te wensen over. Schiet maar lek.

Er ligt ook een soort van witte opklap-tuinstoel.
En dan de stofzuiger.
Die werd ongeveer vijf minuten na het maken van de foto dankbaar meegenomen.

Zie afbeelding links helemaal beneden. Niet kies om het echtpaar vol in beeld te brengen, man en vrouw reden samen, man droeg al fietsend de stofzuiger met zich mee.

De moraal van vandaag. Er wonen gasten in de wijk die totaal schijt hebben aan de openbare ruimte in de wijk waarin ze wonen.

Nestvervuilers zijn het.

Asocialen.

Geen opmerkingen: