zondag 31 december 2017

RTV-NOORD GAAT AF MET NEPNIEUWS-BERICHTEr leeft onder de Grunningers die de Beijumblogger kent al geruime tijd ergernis en onvrede over de berichtgeving op RTV-Noord. 

Vooral het Busje komt zo-programma van deze zender ligt erg slecht.


De Beijumblogger ziet het soms met een gevoel van schaamte voorbij komen, hij wil dan geen Grunninger zijn.


Het is een paar keer gebeurd dat Beijumnieuws een belangrijk of opzienbarend nieuws-item op het www lanceerde. Rtv-Noord nam het graag over. Zonder bronvermelding.

Stadsblog Sikkom (Gronings voor Bijna, net niet...) ontmaskerde vandaag een sensatie-bericht op Noord. Deze zender, die pretendeert er voor heel Groningen te zijn, maar het echt niet is, probeerde de Grunningers op z'n Grunnings gezegd te verneukn woar ze biestoan..

.
Gooi jullie misplaatste arrogantie eens overboord, mensen van RTV-Noord, wees eens dienend naar de Groningers toe. Stop met die misplaatste behoefte om goedkoop te willen scoren. Maak Groningen niet langer belachelijk.

RTV Noord maakte een videoreportage over hoe eenvoudig het is om in Groningen aan illegaal vuurwerk te komen, en verwijderde die reportage daarna weer van de website. Want wat bleek? Het was een opzetje geweest. Fake. Nepnieuws. DvhN 

Geen opmerkingen: