zaterdag 30 december 2017

GEZELLIGHEID IN BIJ BOSSHARDT BEIJUM (koffie-ochtenden, kerstkoor)

De tijd van de Amkemakoepel is al weer lang en breed voorbij.
Sinds twee jaar geleden behoren ruzies en onenigheid tot het verleden. De recreatiezaal naast de senioren-Amkemaflat  heeft sinds december 2015 geen Amkemakoepel meer maar is een Leger des Heils-huiskamer georden. Bij Bosshard. Met een t erachter.

Gistermiddag liep de Beijumblogger even naar binnen. Er was een koffie-bijeenkomst gaande. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunnen geïnteresseerden er koffie komen drinken, krantje lezen, sjoelen. Foto boven.

Zie de openingstijden.

Tien dagen geleden is er een kerstoptreden van het Bosshardt-koor geweest.
Christa Visser (rechts op de rechter foto) stuurde de overige foto's (kerstoptreden). Ze schreef erbij:

'Afgelopen woensdag 20 december was het dan eindelijk zover, na maandenlang oefenen kon het grote kerstoptreden van het Beijumer Bosshardt Koor beginnen. 

Vanaf half oktober galmden de kerstliederen al door Beijum. Het werd een geweldige avond met meer dan 50 bezoekers die konden genieten van heerlijk eten en samenzang met het koor.
Wat een geweldige avond om zo de kerstdagen te beginnen, een ieder ging na afloop voldaan naar huis.

Het koor bestaat uit mensen van jong tot oud, dirigente voor de kerst waren Christa Visser (oprichtster koor) en Fredy Riensema.'


2 opmerkingen:

Unknown zei

De kerstavond was geweldig.Maar ook op eerste kerstdag waren ze open en ook dat was een doorslaand succes Kom eens kijken want de sfeer is goed en de mensen worden hartelijk ontvangen en krijgen letterlijk en figuurlijk even een arm om zich heen,Kortom een geweldig succrs

Unknown zei

Dit zeg ik als moeder van Bart Klompenhouwer.