donderdag 14 december 2017

GEFELICITEERT CHRISTINE DE RUITER!!(Superstadjer...)Wie staat daat links in de deuropening van haar huis? Naast Marjolein de Jong van Sociale Long?
Christine de Ruiter. 
Wat blijkt? Ze is een wijk-held. Wat? Een stads-held? Een super-vrijwilligster.
(Morgenmidddag interview)
Stadjer Christine de Ruiter (67) uit Beijum is donderdagmiddag verkozen tot Superstadjer van 2017. Uit handen van burgemeester Peter den Oudsten ontving ze in de raadszaal van het Stadhuis twee cheques met een totale waarde van 1500 euro.

,,Ik sta nog te bibberen’’, zegt De Ruiter als ze na overhandiging van de cheques en een grote bos bloemen op weg is naar de hal van het Stadhuis om met vrienden en familie te proosten op haar prijs.

Duizendpoot

Uit vier genomineerden koos de jury van de Commissie van Spijsuitdeling voor De Ruiter als Superstadjer. De Beijumse won de titel vanwege haar vele vrijwilligerswerk in en buiten de wijk.
Zo zet De Ruiter zich onder meer in voor vluchtelingen en senioren, helpt ze mee op basisschool De Heerdstee, is ze actief bij het sociaal-maatschappelijke wijkteam WIJ Beijum en is ze een veel en graag geziene vrijwilliger in de kerk.

LEES VERDER VIA DVHN
Zie Christine bezig in De Bron....eerste scene met de Superstadjer...

Geen opmerkingen: