donderdag 11 februari 2010

DE MENS WIKT, DE NATUUR BESCHIKT

Een winkelier uit Winkelcentrum Beijum vertelde gisteren dat hij een 'lokroep van de lente' in zijn tuin heeft waargenomen. Sneeuwklokjes. Intussen laten de weergoden nog steeds zien wie het voor het zeggen hebben op de planeet Aarde. De mens kan zich van alles gaan verbeelden, de natuur laat zich niet sturen. Wel opgeteld zitten we al weer in de vierde golf van de winter 2009/2010. We kunnen als mensen hoog of laag springen, de regie hebben we niet in handen.de weergoden nog steeds zien wie het voor het zeggen hebben op de planeet Aarde. Wat betreft hoog springen, dit eenwielertje zag ik op een plat dak liggen aan de Munsterheerd. Het fietsje lijkt veilig opgeborgen,- zie de stekels- de eigenaar kan er zo bij met een ladder maar de potentiele dief weer niet. Tenzij de boef goed lasso kan werpen. Raadselachtig waarom het wieltje verkleumd op een platdag moet liggen en niet lekker warm en veilig in de schuur wordt opgeborgen.


Op de linker foto lijkt iemand de winterhaters een hart onder de riem te willen geven. Het is een lange en koude winter, maar wordt hier nou niet boos om. Love. Intussen kruipt het voorjaar naderbij

1 opmerking:

gwanders zei

Heb je de klimaatconferentie in Kopenhagen gemist?. Daar is beslist dat de temperatuur op Aarde naar beneden moest. En ja hoor, we hebben weer net als vroeger een lange en koude winter met veel sneeuw. Wie beschikt er nu?