zaterdag 20 februari 2010

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

In verband met de krokusvakantie doe ik het de komende week rustig aan wat betreft het publiceren van nieuwe berichten.

Attentie voor een bericht die op maandag wordt geplaatst. Dit bericht zal gaan over een vorm van wijkterreur die eigenlijk te triest voor woorden is. Lees maandag het verhaal over minachting ten opzichte van de inzet van vrijwilligers, de strategie van verdeel en heers, manipulaties, gesubsidieerd ruzie maken en het demoniseren van andersdenkenden.

Gelukkig is er ook vrolijker nieuws, Atsje Straatsma wil de in de zomer gestopte serie Gestolen Momenten van Beijumers voortzetten. Ze wil een portrettenreeks maken van Beijumers in hun huis. Binnenkort meer hierover. Aanmelding kan via Beijumnieuws@online.nl

5 opmerkingen:

hilda hofstra zei

leuk dat de serie weer doorgaat.
veel succes atsje

Kees Huizenga zei

Een tijdje geleden, op 7 februari 2010, was er op Beijumnieuws een pikant-belegen stelling van Menno Fritsma.

Onder bepaalde voorwaarden kan deze stelling uitgevoerd worden. Mits...

Zie:
http://beijumnieuws.blogspot.com/2010/01/stelling-van-de-week-9.html

Is het klimaat er rijp voor?

Anoniem zei

spannend. heeft het iets met die ijdele john veldman te maken? Die jongen ging hier een half jaar geleden zo tekeer tegen voorstanders van de tram. Ik wil lijn 6 houden en heb geen belang bij zelfingenomen idioten die iets voor een hele wijk willen bedisselen.

Hilda Hofstra zei

Beste anoniem. Reacties als hierboven vergallen elk leesplezier. Wie maakt iemand nu uit voor zelfingenomen idioot. Het zegt meer over jezelf. En welke gemeente neemt nou de tramvoorstellen over van een....? Idioot 1) Aartsdom 2) Absurd 3) Achterlijk 4) Achterlijke 5) Afgestompt 6) Belachelijk 7) Belatafeld 8) Bespottelijk 9) Bezeten 10) Bezetene 11) Bezopen 12) Breinloos 13) Crazy 14) Cretin 15) Debi 16) Debiel 17) Dement 18) Dol 19

Anoniem zei

Beste Hilda Hofstra,
in principe heb je gelijk. Het gaat mij om het gedraai van sommige personen. Een half jaar geleden tegen de tram en dan zomaar weer voor met een eigen plan. Ik zal mijn toon matigen maar blijf het niks vinden.