vrijdag 5 februari 2010

WAT IS DAT VOOR GEHEI OP DE VROEGE OCHTEND?

Ik werd er vanochtend wakker van, en waarschijnlijk meer Beijumers met mij. Het hoorde alsof Brassband 050 een slowmotionconcert in het Kardingepark gaf. Wat een lawaai! Vermoedelijk zijn ze in Lewenborg iets aan het heien of misschien ook wel in het Kardingepark. Een buurtgenote vanochtend:" Het is ja vreselijk, het geluid gaat door dichte ramen en deuren heen, en dat al vanaf half acht."

Ik mag graag Beijum in de gaten houden, echter wat er allemaal in Lewenborg gebeurd ontgaat me. Maar geheid dat er een lezer is die weet wat er bij de buurtjes aan de hand is. Mag ie ook vragen of het even wat rustiger kan.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Heien

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze zijn aan het hijen in lewenborg aan een nieuwe school

Karin.P. zei

Ja de bovenbouw van Belcampo komt daar.

Ze heten per 1/8

Het Rölingcollege en het H.N. Werkman gaan per 1 augustus 2010 samen verder onder de naam H.N. Werkman College. De nieuwe scholengemeenschap heeft een sterke profilering op het gebied van sport, cultuur en natuurwetenschappen. Daarnaast biedt de school een breed aanbod aan opleidingen: VMBO, Havo en Atheneum

Unknown zei

Sorry, Karin P. Dat is klinkklare onzin. Het heien heeft te maken met de bouw van de VMBO scholen. Alle VMBO afdelingen van het Wessel Gansfort, het Rolling, Belcampo, de Hamrik etc komen op de voetbalvelden van FC Lewenborg. Niks geen breed aanbod...
Ze begonnen om 7.10 en ik woon er 50 meter vandaan $$@@####!!!!

Alie zei

Dit krijgt geheid nog een staartje (om maar eens een leuke woordspeling te gebruiken).
Moj

Anoniem zei

Wanneer je tekst kopeert van een internetsite is het netjes om de bron te vermelden Karin. Het is nog verstandiger om niet te reageren als je niet bekend bent met de materie.