donderdag 18 februari 2010

VOETBALKAARTJESRUILBEURS IN AH WAS SUCCESVOL

Afgelopen woensdagmiddag was er een voetbalkaartjesruilbeurs georganiseerd bij Albert Heijn Meins. Bedrijfsleider Willem Hagting stuurde deze foto's. Hij schreef er onderstaande tekst bij:
Hierbij enkele foto's van de voetbalplaatjes ruilmiddag op woensdag 17 februari bij AH Meins. Het was erg druk en is ongeveer door 120 mensen bezocht, het was erg gezellig en diverse verzamelboeken zijn compleet de deur uit gegaan. Er is nog een ruilmiddag op 3 maart, deze wordt gehouden in het Euroborg stadion en wordt georganiseerd van 13.00uur tot 17.00uur door de gezamenlijke AH winkels in Groningen. Verdere informatie hierover kunt u verkrijgen bij infobalie van AH Meins te
Beijum.
De tweede voetbalkaartjesactie lijkt de eerste actie te overtreffen, de jongeren lijken weer helemaal in de ban van de kaartjes.

Vanaf 25 januari t/m 7 maart 2010 wordt zolang de voorraad strekt 1 zakje met 5 voetbalplaatjes uitgereikt bij elke besteding van 10 euro aan boodschappen bij Albert Heijn en AH to go.
In deze periode ontvang je zolang de voorraad strekt bij elke bezorging van Albert - i.v.m. uw bestelling via de Boodschappen webwinkel - 10 zakjes met 5 voetbalplaatjes bij besteding van minder dan 100 euro en 15 zakjes met 5 voetbalplaatjes bij besteding van meer dan 100 euro. In totaal zijn er 271 verschillende voetbalplaatjes.

http://www.ah.nl/eredivisie#_art_0

Geen opmerkingen: