maandag 8 februari 2010

MAANDAGOCHTEND (18)

Deze foto is vanochtend om kwart over acht gemaakt. De dagen worden 's ochtends en 's middags al weer duidelijk langer, u ziet dat het hier al helemaal licht was. Een ijzige kou vanochtend, dat wel, maar een frisse en gezonde lucht om in te ademen. Deze mevrouw kom ik 's ochtends vaak tegen als ze haar hondje uit laat. Ze is van Poolse afkomst en ze groet altijd heel lief en vriendelijk, met een grappig accent. De hond loopt aan de lijn, zo'n ding waar hij een meter of vier loopruimte mee kan krijgen maar ook mee kort te houden is. Even een plasje en een poepje doen. En even verlekkerd ruiken waar andere honden gepoept en gepiest hebben, het is toch wat als je hond bent, wat een interesses heb je dan. Het baasje wordt eigenlijk ook even uitgelaten. Een frisse ochtendwandeling, haar eerste rondje in al weer een nieuwe week.

5 opmerkingen:

Annamarie zei

wij hebben sinds dit weekend ook een pup... meneer wil nog niet zo goed naar buiten (hij is 6 weken en het is nou wel erg koud voor hem...) dus aan dit beeld ga ik voortaan ook mee doen...
stond ik vanmorgen dus voor het eerst voordat ik de jongste naar school moest brengen te rillen met een pup die nog erger stond te blauwbekken... ga maar zo'n afschuwelijk jasje voor hem in elkaar flansen of kopen geloof ik... hij is ook nog zo klein!

Albert en Hetty zei

laat hem maar op een krantje piesen en poepen. De pup is nog zooooooo klein!Strax lekker naar buiten als het weer wat beter is:)

Anoniem zei

Deze pup al aangegeven voor de bekende hondebelasting mogen ze ook op straat schijten

Dineke zei

@Anoniem:

Aha, zal dit misverstand misschien bij meer mensen leven..

Karin.P. zei

Ik heb vroeger een york gehad en die deed toch echt netjes zijn behoefte op de kattenbak als ik overdag weg was, ideaal :-)
Maar het was echt bere koud, moest met mijn dochter naar een kappersmodeshow in Alfa college op de brommer van beijum naar daar nou ik kwam echt verkleumd aan.
We gingen bij tijds weer weg morgen weer schoolplicht, maar Thomas Berge kwam ook nog het was echt een happening daar.