maandag 1 februari 2010

MAANDAGOCHTEND (17)

Deze foto is van vanochtend 11 uur maar hij had net zo goed gistermiddag genomen kunnen zijn. Inbrengwinkel De Volle Tas zat hier jaren, de snuisterijenboetiek Jofie en sinds afgelopen zomer wordt dit pand tegenover het Gezondheidcentrum beheert door Afro hairextension van GiftyyIsmala uit Ghana. De Afrikaanse Gifty zal deze ochtend, of gistermiddag, vreemd hebben opgekeken. Dit zal in haar geboorteland nooit en te nimmer gebeuren, een dak dat bezwijkt onder overvloedige sneeuwval. Maar het kan wel degelijk in het koude en winterse Holland, in Beijum, de grootste wijk van de stad Groningen. Niet leuk voor Gifty, maar gelukkig is Nederland ook een regeltjes- en verzekeringslandje. De schade zal vergoed worden, en eventuele loonderving ook. Maandag de 1e februari van het jaar 2010. De week is weer begonnen. En er komt nog veel meer sneeuw..
http://beijumnieuws.blogspot.com/search?q=afro
Aanvulling: Oei, foutje. Dit is niet door sneeuwval gekomen. Een lezer mailde:
Toen mijn vriend zatern8 van zijn werk kwam stond er politie en een auto die de pui had geramd bij de kapper tegen over het gezondheidcentrum.

3 opmerkingen:

Alie zei

Ik schrok ervan vanmorgen. Maar het leek mij ook al niet dat het kwam van de sneeuw, we hebben immers wel een dikkere laag gehad, toen bleef het dak ook gewoon intact. Het leek mij eerder vernieling, dat klopt dus min of meer, zij het dan door een auto.

Wouter Elstgeest zei

Lijkt mij ook een geval foutje bedankt: de schutting naast de zaak is ook gesloopt, en er mist een lantarenpaal...

Karin.P. zei

http://www.oogtv.nl/ontwikkelen/php/home.php?subaction=showfull&id=14746