zaterdag 13 februari 2010

OPEN DAG PAND49

Buiten staat een groot bord waarop de open dag wordt aangekondigd. Natuurlijk is dit niet zo maar een bord, het is geen doorsnee saai bord met een mededeling erop. Nee, het is eigenlijk het eerste kunstwerk dat je tegen komt als je richting Pand49 loopt of fietst. Bonte kleuren, bloemen, tierelantijntjes etc., eigenlijk zegt dit bord: kijk uit, u nadert een kunstpand.

Beijumers die nog nooit in Pand49, naast de Aldi, zijn geweest: neem u kans waar en kijk eens binnen.


Op de bovenste foto ziet u medewerker Hilda Hofstra een foto maken. Rechts ziet u twee andere direct betrokkenen van het pand innig samen zitten. Dat innnig samen zitten is niet zomaar, het is morgen immers Valentijnsdag. Let ook op de steelse blik die de bezoeker op de dames werpt. Zou hij toevallig Valentijn heten? Voor één euro kun je in Pand49 vanmiddag op de foto, alleen, met je geliefde of met je kinderen. De kleurenfoto krijgt u direct mee.
Het swingt in dit pand aan de oostkant van Plein Oost. We willen leven in de brouwerij op dit plein en Pand49 levert daar een bijdrage aan. Een lekker terrasje ervoor in het voorjaar? Een kopje koffie geserveert krijgen door een van de Valentijndames? Het zou toch geweldig zijn. Laat de liefde bloeien op Plein oost. En dat niet alleen op Valentijndag.

Geen opmerkingen: