vrijdag 30 september 2011

EEN KINDERLOKKER IN BEIJUM?

Een brief die door de directie van de Beijumkorf meegegeven is naar huis:
Geachte ouders en verzorgers,
We hebben signalen opgevangen dat er een man rondfietst in de wijk die kinderen vragen om met hem mee te gaan. De politie is inmiddels gewaarschuwd en neemt het hoog op. Tevens is de wijkagent ingeschakeld.
We willen u hiermee op de hoogte stellen zodat u alert bent en het er met uw kind (eren) over kunt hebben hoe je in zo'n situatie het beste kunt reageren.
Met vriendelijke groet,
Marga Hesseling
Directeur Beijumkorf
Deze brief staat origineel op 112groningen
Daar staat ook dit op: Er is weer een kinderlokker actief in Beijum. Kinderen en ouders kregen een brief thuis gestuurd. Ook al eerder was het gebeurt. Wees voorzichtig.
Het gaat om de omgeving Scheltemaheerd/ Jaltadaheerd. Ziet u een rare man of denkt u dat iemand zich vreemd ophoud bel dan 09008844

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe ziet een rare man eruit ,een signalement zou wel handig zijn .

Anoniem zei

Johan op de fiets stiekem kinderfoto's maken voor zijn kinderserie

Kees K. zei

Een brief, al of niet in het grunnings, mag van de hand van een directie van een school best zonder taalfouten. Dat geldt natuurlijk ook voor het blauwe bericht. Dat versterkt het vertrouwen in 'het gezag' zal ik maar zeggen.

Maar ik zie zoveel rare mannen en vrouwen, zelfs kinderen en huisdieren. Moet ik nu bellen?

Anoniem zei

Dit bericht moet heel serieus genomen worden hoor!Want het was mijn kleindochter,die door die man gevraagd is om met hem mee te gaan achterop zijn fiets!
Deze man was een wat oudere man in een wit t-shirt en een blauwe spijkerbroek,hij was al wat kalend,had grijs haar rondom en had een bril op.
Daarom is het heel erg belangrijk,dat andere ouders gewaarschuwd worden,zodat zij op hun beurt hun kinderen hier op kunnen wijzen,en hen leren wat zij in zo'n geval moeten doen.
Al waren er ouders op school,die vonden dat de brief van school bangmakerij was,zowel naar hun toe,als naar hun kinderen.
Dit is naar mijn mening: de kop in het zand steken!!!!