zaterdag 10 september 2011

MANNENGROEP EN MEDITEREN IN SHANTI NIKET

Het seizoen is weer begonnen en het aanbod van cursussen in de stad is groot. Kijk de Gezinsbode er maar eens op na: Qi-gong, massage, ontmoet je innerlijk kind, chakra-cursussen, taalcursussen, rebirthing, kookcursussen, noem maar op. Voor elk wat wils. Dichtbij huis is ook het nodige te doen. Spiritueel Centrum Shanti Niket aan de Heratemaheerd verzorgt o.a. meditatiebijeenkomsten, en er is ook de mogelijkheid om aan een mannengroep mee te doen:
MANNENGROEP
De cursus richt zich op bewustzijn, ontwikkeling en groei aan de hand van o.a. de thema's: denken en voelen, doen en zijn, kracht en kwetsbaarheid, boosheid en verdriet, spelen, genieten, broederschap.
Vriendschap en broederschap met andere mannen zijn de basis waarop je de wereld in kunt gaan. Andere mannen vormen een spiegel waarin je je eigen grootheid en je eigen onvolkomenheden terugziet.
Bij andere mannen vind je erkenning voor jouw man-zijn en herken je je eigen vragen en verlangens, je talenten en tekorten.
Bezig zijn met andere mannen vormt een bedding waarin je kunt ontdekken wie je bent en wat je te doen hebt. Je wordt er gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd.
De thema's die in de mannengroep aan bod komen zijn actueel en tegelijkertijd universeel voor mannen.
12 dinsdagavonden van 20 spetember t/m 6 december 2011, 19:30 - 22:30 uur
Waar: Shanti Niket, Heratemaheerd 24, Groningen
Kijk op http://www.shanti-niket.nl/. Daar staat een uitgebreider aanbod op.
Zoals een AUM-meditatieochtend:
Op zaterdagochtend 24 september is er weer een AUM-MEDITATIE. Sta je open voor een twee en half uur durende intense en dynamische innerlijke reis waarbij je via je emoties en via interactie met anderen tot verdiepte levensvreugde en stilte kunt komen?

Geen opmerkingen: