maandag 19 september 2011

LA SCALA NIEUWE SPONSOR BEIJUMNIEUWS

Pizzeria La Scala verbindt zich als vierde Beijumer onderneming als sponsor aan Beijumnieuws. (Zesde eigenlijk, de ijsmannen van Mattti Gelati en kruidenvrouw Saskia Nieboer beten ooit de spits af) In eerste instantie gaat eigenaar Kamil Lahdo voor een periode tot 1 december, daarna gaat hij kijken of het de moeite waard is om verder te gaan. En zo moet het, wat mij betreft, misschien ontbreekt het me tot nu toe aan een zakelijke inslag maar ik ben van mening dat het voor beide partijen, sponsoren en Beijumnieuwsbeheerder, gewoon prettig moet voelen om met elkaar in zee te gaan. Kamil Lahdo nam ongeveer tien jaar geleden de pizzeria over op Plein West, en tot nu toe heeft hij daar geen spijt van: "Het gaat hardstikke goed."
In de enige en echte pizzeria van Beijum (bezorgen én eten) kun je niet alleen gezellig en sfeervol eten, je kunt er ook heenbellen om je pizza naar keuze te laten bestellen. Het zijn moderne tijden, dus je kunt ook online bestellen via http://www.pizzerialascala.nl/
Op de foto ziet u de zestienjarige Marloes Elderman zitten, klaar voor een bezorgritje in en om Beijum. Hoezo ging jij als jongedame pizzeriakoeier worden? " Ik zag een oproep en mijn vriendin staat bij La Scala achter de bar. Ik heb al een half jaar m'n rijbewijs en ik vind dit een perfecte baan." Marloes werkt vaak tot tien uur 's avonds, je hoort wel eens vervelende berichten over overvallen op koeriers maar dat schrikt haar niet af.  "Nee hoor er overkomt me niks. Ik ben al twee maanden bezig en ik vind het hardstikke leuk. Ik breng ongeveer twaalf bestellingen per avond rond, en als ik terug kom vind ik altijd dat ik leuke collega's heb, dat er een prettige werksfeer is en dat m'n baas een aardige vent is."

4 opmerkingen:

lekkere eter zei

Dan helpt het misschien ook wel een beetje als ik zeg: bij grillroom la scala moet je eigenlijk echt eens de la scala schotel voor 2 personen proberen. Mijn man en ik zijn beste eters, maar dit was echt te veel voor ons, dus met 3 personen lukt het ook! We aten er ene keer met de kinderen, en hoewel een hamburger niet op het menu staat, hebben ze er toch 1 voor hem klaargemaakt! En de pizza's vind ik altijd heerlijk daar!

Marcel K. zei

Het is het enige restaurant in Beijum waar je lekker uit eten kunt. Ik doe dat liever dan bestellen, zoveel scheelt dat niet.

Anoniem zei

Je kunt daar wel lekker uit eten gaan (heerlijke pizza's!!). Maar een lekker wijntje is er jammer genoeg niet bij. De inrichting mag ook wel wat opgefrist worden.

Jan zei

Leuk dat Kamil Beijumnieuws helpt en Beijumnieuws Kamil.