dinsdag 13 september 2011

KRANT VAN GRONINGEN IN DE BERM

Ik heb geen idee hoe populair de krant 'Groningen' in Groningen is. Eerlijk gezegd, ik lees hem nooit. Er zullen meer Beijumers zijn die de krant niet of soms inkijken, maar dat heeft niet altijd iets  met aantrekkelijkheid of afkeer te maken. De linker foto is in de derde week van juli gemaakt, een best pakket aan Groningenkranten lag in de berm naast een speelveldje bij de fietsbrug over de Zuidwending tussen de Froukema- en Munsterheerd.  Een publicatie in juli is uitgebleven. Echter, op nagenoeg dezelfde plek lag gistermiddag opnieuw een partij kranten. Weer 'Groningen', en dit keer zelfs nog ingepakt. Ik moet krantenbezorgers die hun verantwoordelijkheid willen ontlopen natuurlijk niet op gedachten brengen. Maar waarom niet, als je boel dan toch wil flessen, de partij kranten in de papierbak gedumpt? Nu is (lijkt in elk geval, bedankt eerste reageerder!) het negativiteit tot in de derde macht, je belazerd je opdrachtgever, de lezer wordt z'n krant onthouden en ook moet het milieu in de wijk het nog eens ontgelden.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien gewoon kranten over????
Als je kijkt hoeveel folders bij ons voor oud papier gebracht worden die over zijn.
Dumpen hoort dan wel niet, maar ik vraag mij af of de lezer en de opdrachtgever belazerd worden.

Jano zei

Nou, ik vraag me af of je een heel pak teveel mee kunt nemen van het verdeelcentrum. Dat ius vantevoren te berekenen

Anoniem zei

Dat verklaart wel waarom ik de krant eigenlijk nooit krijg. Voor iedereen die de krant ook niet krijgt, even melden bij het verspreidingsburo hoe meer klachten hoe eerder er wat aan gedaan kan worden.

arend B zei

Anoniem, je wilt niet weten hoevaak ik gemailt heb naar de uitgever, ze reageren niet eens op je mail? Ook ik krijg vanaf eind juli deze krant niet, helaas.Dus wat mij betreft kan de bekendheid van deze aktie niet groot genoeg zijn.Zowel de uitgever als de bezorger zijn laks met hun werk bezig.

arend B Mudaheerd.

Anoniem zei

Wij krijgen al 4 weken dubbel. En een bezorger zei dit is echt mijn route. Dat zal die andere bezorger dan ook wel gedacht hebben.

Anoniem zei

@Arend B ik heb via deze link mijn klacht doorgegeven http://www.deweekkrant.nl/verspreidklachten en krijg nu af en toe via ik dacht het verspreidingsbureau Santibri een mail waarin ik via een link kan aangeven of ik de krant wel of niet heb ontvangen. En ik moet zeggen de 1e klacht die ik deed kon ik heel mooi volgen via de site.

Anoniem zei

je belazerd je opdrachtgever? Mag wel belazert zijn :D

Verder, je hebt inderdaad niet zoveel kranten over, en daar heb je een papierbak voor. Maar ja, ik lees hem nooit en ik krijg hem ook nooit. Dus ik zal hem ook niet missen :)