donderdag 22 september 2011

ZONDAG KLEURRIJK BRUISEND BEIJUM

(Ingezonden; inclusief de foto's)
Kom ook naar Bruisend Kleurrijk Beijum
Zondag 25 september in sporthal Beijum Oost
Zondag 25 september is het weer zo ver, na het succes van vorig jaar met meer dan 1000 bezoekers, voor de 2e keer de een gezamenlijke uit- en doe markt “Bruisend kleurrijk Beijum” .
Van’ s middags 13.00 uur tot 17.00 uur zullen in de sporthal Beijum de Buurtcentra ( Beijumkorf, Heerdenhoes en Kleihorn) en het Trefpunt u weer laten genieten van het bruisende aanbod voor het seizoen van 2011-2012. Tijdens de uit en doe markt kunt u ook genieten van lekkere hapjes, gezellige muziek en de kleinste kinderen kunnen aanschuiven in het kindertheater. Ook kunt u alvast idee├źn opdoen bij de talloze kraampjes van de verschillende organisaties en clubs die weer in de sporthal staan opgesteld. Op het buitenterrein zijn er springkussens georganiseerd door de pleingroep oost, voor de kinderen.

Een hoofdpodium met opkomende en ervaren bands en andere acts zal voor de nodige sfeer zorgen. Bij de buurtcentra kunt u onder andere meedoen aan het maken van een website, spelen op een djembee en bewegen op muziek, Bij het Trefpunt Kunt u meedoen met een workshop freestyledance en Djurken.

Tevens zal er tussen 13.00 en 17.00 uur een echte airbrush-artist aanwezig zijn, die airbrush-tattoos zet bij jongeren tot 18 jaar.

De uit-en doe markt wordt gehouden in de sporthal Beijum, Amkemaheerd 293.

6 opmerkingen:

Bestuur SFYC zei

Helaas zal stichting Foundation Youth Care er niet aanwezig zijn, ondanks dat we hier al reeds ver van te voren voor waren gevraagd. Erg jammer.

Bestuur

Anoniem zei

Kom maar niet, wat een herrie in die sporthal. Vorig jaarwas het verselijk

Alie zei

Wel jammer dat het op zondag is. Mensen die uit principiele overwegingen op zondags niet naar evenementen gaan kunnen dus niet deelnemen. Best jammer. Maar hopelijk komt er alsnog genoeg bezoek.

Anoniem zei

Anoniem? Wat jij vreselijk vindt wil niet zeggen dat een ander de mening van jou moet delen.Breng eens een idee aan die volgens jou wel aan slaat bij de mensen.Maar als er 1000 mensen komen is het niet saai lijkt mij.En idd. komen er op zaterdag meer mensen, maar je moet ergens beginnen.
Mvg, arend

Anoniem zei

Om 14.45 tot 15.00 is er een modeshow
Met kleding uit de ruilwinkel Mix & Match

D zei

muziek van angerfist mischien?
gwn een vraag maakt alles leuk