donderdag 29 september 2011

NU AL VUURWERK?

Gisteravond zag ik vuurpijlen die de lucht in waren geschoten. Vanmiddag knalde het in de Wibenaheerd. En rond de Aldi bij Plein Oost zag ik vanmiddag vuurwerkresten liggen. Hoogzomerse temperaturen en dan oud- en nieuwvuurwerk.
Hebben meer Beijumers hier last van? Beijumnieuws@online.nl

Update 22:17 uur: Ja, meer Beijumers hebben last van vuurwerk. Ik kreeg mails uit de Godeken-, Wibena-, Holmster- en de Bunnemaheerd over vuurwekoverlast in september(!).
En een lezeres uit de Framaheerd mailde vanavond dit:

Ook op de Framaheerd was het begin van de avond foute boel. De 'daders' zijn 3 jongens van ongeveer 14 jaar. Ze hebben ook een autoruit hier in de straat ingegooid. Wij hebben de politie gewaarschuwd. Ze zijn inderdaad al de hele week bezig maar blijkbaar blijft het niet bij alleen vuurwerk. Mijn dochter durft niet eens meer naar bed, zo hard zijn de knallen. Graag mijn bericht anoniem plaatsten maar misschien is dit wel een item voor de site en kunnen we met z'n allen alert zijn om deze rotjongens in de kraag te grijpen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja johan hoorde het vanavond ook nog een paar keer bij de godekenheerd vlak bij weet niet welke straat weet ook niet waarom eigelijk
groetjes

Alie zei

Ja behoorlijk! Hier aan de overkant van de weg, dagelijks rond dezelfde tijd een enorme knal! Vanmiddag zaten we toevallig buiten toen het gebeurde, nog dik een kwartier lang voelde ik me er helemaal naar van!

Anoniem zei

Wat een gemekker in ben in Beijum voor mijn rust

Anoniem zei

In de Fossemaheerd waren woensdag begin van de avond 3 jongens aan in een steegje aan het knallen. Gigantische knallen. Ze fietsten daarna weg.

Anoniem zei

In de Fossemaheerd waren woensdag begin van de avond 3 jongens aan in een steegje aan het knallen. Gigantische knallen. Ze fietsten daarna weg.

Anoniem zei

Vannacht weer harde knallen. Eerder op de avond al 3x en 's nachts na 1 uur nog 2x. Nabij de Fultsemaheerd richting het winkelcentrum (Aldi) zo te horen.

Anoniem zei

het is dit jaar eigenlijk het hele jaar al 'feest' hoewel het de laatste paar weken in intensiteit toeneemt.