vrijdag 23 september 2011

KOKEN BIJ APPIE

Afgelopen donderdag posseerden bedrijfsleider Willem Hagting en cassière Margret voor de camera van uw Beijumnieuwsfotograaf. Waarom ze dat deden vertelt Hagting hieronder. Nooit geweten dat de bedrijfsleider van Albert Heijn Beijum ook nog eens keukentjes in elkaar kon zetten. Het keukentje waarachter dit AH-duo staat is hoogstpersoonlijk door hem gefabriceerd.
" AHMeins heeft een najaars aktie waarbij klanten in de winkel kunnen koken en zo andere mensen mee kunnen laten genieten van hun favoriete gerecht. Doormiddel van een aankondiging in de winkel kunnen klanten zich opgeven om mee te doen aan deze aktie bij AH-Meins. Bij opgave moet men opgeven wat men wil bereiden en welke dag, de aktie vindt plaats op vrijdag en zaterdag van 16.00uur tot +/- 20.00uur en duurt acht weken. Alle ingrediënten worden beschikbaar gesteld door AH-Meins aan de Stoepemaheerd. Er zijn al diverse opgave's en de klant kan gerechten proeven uit grootmoeders - maar ook uit de werdkeuken waaronder Iran.
Er zijn ook enkele prijzen aan verbonden zo krijgt elke deelnemer € 50,00 aan AH -kadobonnen en na afloop van de aktie wordt er een algemene winnaar uitgeloot en deze wint een hoofdprijs van € 250,00 aan AH-kadobonnen."

1 opmerking:

Anoniem zei

waar blijven de mannen die gaan koken wel jammer dat ik die niet zie