vrijdag 2 februari 2018

AUTOBEDRIJF VISSER GAAT NAAR VLAKBIJ BEIJUM"We hebben vanaf april een locatie die dichter bij Beijum ligt."

Klanten van Autobedrijf Visser, en dat zijn er nogal wat binnen Beijum en daarbuiten, hoeven over twee maanden niet meer de Korrewegbrug, halve Korreweg en de JC-Kapteynlaan over te rijden om de auto aan de Oosterhamrikkade te laten repareren. Of een te kopen.

Dichter bij Beijum en De Hunze, het kan niet anders of het gaat het Beijumer bedrijf nog meer klanten opleveren. Twee minuten rijden van Beijum Noord.

De Beijumblogger is al vele jaren vaste klant, en Autobedrijf Visser adverteert al jaren op Beijumnieuws, zie het logo links.


Daarvoor was hij jaren dolende qua garagehouders, hij voelde zich er op zijn plat Gronings gezegd vaak verneukt waar hij bijstond.

Dat is bij Visser nog niet gebeurd. Maar ondergetekende houdt de heren wel scherp in de gaten.

Zoals een paar weken geleden. De Citroen C5 begon al rijdend opeens enorm naar gas te ruiken.
Gelukkig rookt hij niet, was dat wel het geval geweest en hij had al rijdend een peuk opgestoken, dan was hij met auto en al ontploft en de lucht ingevlogen.

Om achterdochtig van te worden.

Zie foto boven, de heren, vader en zoon Visser waren in hoog overleg en ze trachtten het gaslek te dichten. Het zou toch Breaking Negatief Beijum Nieuws zijn geweest als de Beijumblogger en zijn auto al rijdend zou zijn ontploft.

Het werd kundig gerepareerd, een nieuw tussenstukje aan een slang waar gas door kwam werd vernieuwd.
Twee  weken na de reparatie begon de linker voorband steeds een beetje leeg te lopen. Om de dag bijpompen.

Foto links midden, de Visser-methode, pomp de band op en spuit er zeepsop op. Overal bubbels, van de zeep, maar het lek werd niet gevonden. Zou deze methode in een monteur-opleiding zitten?

Of de band daadwerkelijk leegloopt of dat dat in de verbeelding van ondergetekende zit, wordt de komende week nader onderzocht.

Foto rechts beneden, opa Koos wordt een dagje ouder, hij heeft een soort van blessure en draagt zijn arm in een Mitella
Foto links beneden, de werkzaamheden kunnen wel doorgaan, zijn troonopvolgers, zonen Wesley en Erwin, samen aan het werk met een te repareren auto.
Vanaf april...onder de rook van Beijum en De Hunze...

Afbeelding rechts beneden, dit is per 3 april de nieuwe locatie van Autobedrijf Visser, nadere informatie volgt. Op nog geen kilometer afstand van Beijum...

Foto beneden, het is gezellig in de wachtruimte/kantoor/kantine van het autobedrijf.
Zoals afgelopen woensdag, de middag dat de voorband van de auto werd ondergespoten.

De dame en dochter zijn nog niet zo lang geleden van Beijum naar Lewenborg verhuist ("Ik ga het liefst weer terug").
Moeder Alicha was ook voor een reparatie bij Visser. Zoon Erwin bediende charmant de koffie-automaat en er lagen chocolaatjes op tafel. In welk autobedrijf vind je zo'n service?

Auto kopen bij Visser? Je hoeft niet naar het postkantoor voor de overschrijving, dat kan ook bij het eigen kentekenloket.

En voor LPG rijders, toen de blogger de auto driekwart jaar geleden kocht waren de lpg-prijzen bijna over hetzelfde. Maar nu loont het om even te shoppen, of te tanken als je in de buurt bent. 
Rijksweg bij Ulgersmaborg, 70.9 cent de liter gas. Duitsland 58.9 cent (Bunde). Vlakbij Drachten, A7, niet doen, die stomme Friezen, 88.9 cent de liter, 18 cent duurder dan in Groningen...

Geen opmerkingen: