zondag 18 februari 2018

PVDA-STAD KOMT 18 MAART NAAR BEIJUM


"Je gaf afgelopen week wel erg veel aandacht aan Marjet Woldhuis en 100% Groningen."

De lezer die dit eergisteren mailde heeft helemaal gelijk.

Punt is, Marjet en haar partij zonden de afgelopen week gepubliceerde berichten zelf in.
En dat mag iedereen doen.
Beijumnieuws is en blijft onafhankelijk en is niet aan welke politieke partij dan ook verbonden.

Partij van de Arbeid Groningen komt komende maand ook naar Beijum. Onderstaande uitnodiging werd ingezonden:

Wijkgesprek van de Beijum is voor iedereen

Goede ideeën voor Beijum? Zorgen over de leefomgeving? Tijdens het Wijkgesprek van Beijum bepalen wijkbewoners zelf de agenda. Koffie en thee staan klaar. Op maandag 19 maart 2018. In de ’t Heerdenhoes, vanaf 20:00u.


De PvdA Groningen organiseert iedere maand een Wijkgesprek in een Groninger wijk of dorp. Bewoners en organisaties en bedrijven in de wijk schuiven hier aan om met de partij in gesprek te gaan. Deze keer is Beijum aan de beurt. Wijkbewoners kunnen alle onderwerpen ter sprake brengen. Van groenonderhoud tot verkeer en van veiligheid tot nieuwe ontwikkelingen. Soms worden ter plekke oplossingen gevonden, andere zaken neemt de PvdA mee naar het stadhuis.

Voor het Wijkgesprek gaat de PvdA deurtjebellen in de Beijum. Oftewel: van deur tot deur met bewoners in gesprek over de wijk. De verzamelde punten worden meegenomen in het Wijkgesprek. Samen wordt gekeken naar wat mogelijk is.

Ombudsteam
Het PvdA Ombudsteam is ook bij het Wijkgesprek aanwezig. Buurtbewoners met problemen in hun persoonlijke situatie kunnen hier ondersteuning krijgen. De Ombudsteam-vrijwilligers helpen bij kleine en grote ergernissen. Bij overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek en gebrekkige huisvesting.

Geen opmerkingen: