woensdag 14 februari 2018

VALENTIJNSGROET MARJET WOLDHUIS AAN GRONINGEN (Beijum)Marjet Woldhuis van 100% Groningen houdt naar eigen zeggen van de stad waarin ze woont. Kan niet missen, de wijk Beijum bestrijkt een relatief grote gedeelte van de stad, en dus moet ze ook veel van de groenste wijk van de stad houden.

Vandaag en morgen komt ze naar Beijum. Gisteravond stuurde ze onderstaand bericht op, inclusief foto. 


Vandaag is het 14 februari 2018 en dus Valentijnsdag, de dag van de liefde. Op deze dag zal fractievoorzitter Marjet Woldhuis van 100% Groningen haar ultieme liefde in het zonnetje zetten: de Groninger. Waarom? Het gaat niet zo goed met delen van het noorden en het oosten van de stad, met name in de wijken Lewenborg, Beijum, Paddepoel en Vinkhuizen. 
Veel mensen hebben schade aan hun huizen door de aardbevingen en Marjet wil hen graag op deze dag deze mensen letterlijk een ‘hart’ onder de riem te steken. Benieuwd naar wat en hoe?
Kom langs!
Van 11:00 tot 12:00 doet zij dit met haar fractie in het centrum van Lewenborg, van 12:00 tot 13:00 in het centrum van Beijum, van 13:00-14:00 in centrum van  Paddepoel en tot slot van 14:00 tot 15:00 in het centrum van Vinkhuizen.
Vorig jaar maart was ze in Beijum te gast op een Diftar-avond. Zie nog eens dit bericht
Morgen komt ze wederom naar het Trefpunt:
Fractievoorzitter Marjet Woldhuis van 100% Groningen komt op 15 februari om 19:30 naar het Trefpunt (Borgzaal 3) om met Beijumers over het zwerfvuil en grofvuil-probleem te komen praten en ze hoort graag jullie visie, ideeën en oplossingen hierover.
Als andere politieke partijen naar Beijum komen, weest welkom met een aankondiging op BeijumnieuwsBeijumnieuws@hotmail.com

Geen opmerkingen: