zaterdag 3 februari 2018

OVER DE AFVALDUMP-AVOND IN HET TREFPUNT


"Er is veel boosheid over de hoe de wijk er nu bij ligt. Bewoners zijn het asociale gedrag van hun mede-bewoners meer dan zat. Pleitten voor grofvuil weer gratis ophalen, positief gedrag meer stimuleren en betere communicatie. Met dat laatste gaan we aan de slag door een eigen bewonerscommunicatieplan!"

Was getekend, Marjet Woldhuis van 100% Groningen over de 'afvaldump-avond' die gisteravond in het Trefpunt is gehouden. Zie ook de berichtgeving hierover van gisteren en eergisteren.
De Beijumblogger kon gisteravond niet aanwezig zijn maar zoals altijd zijn er mensen die foto's opsturen en daar relevante dingen bijschrijven.

De foto's die zijn te zien zijn opgestuurd door buurtconciërge Ronald Gramberg, hij staat links op deze foto
Waarom was je aanwezig Ronald?

"Ik was erbij als een soort getuige van de afvaldump praktijken die wij zien door onze werkzaamheden in de wijk."

De plannen zullen worden uitgewerkt. Bij een bewonerscommunicatieplan (14.000 inwoners...) kan ondergetekende zich nog niet zoveel voorstellen, maar hij laat zich graag verrassen.

Wordt ongetwijfeld vervolgt.

(Marjet Woldhuis is de dame met rode trui en knoet in de haren. Foto boven tweede van links, Sietze van de HulpExpress die zijn boosheid aangaf over de knellende regelzucht van de gemeente Groningen inzake het ophalen en afvoeren van grofvuil in de wijk)

Geen opmerkingen: