maandag 26 februari 2018

WAS NOU MAAR NAAR AUTOBEDRIJF VISSER GEGAANDe titel boven dit blogbericht is een geleende variant van de spreuk die een brillenzaak hanteert om klanten te werven. Door het huidige koude winterweer komen veel automobilisten aan de kant te staan in verband met accu-problemen. Mooi dat er dan ANWB is. Maar was nou maar naar de door Beijumers beheerde Autobedrijf Visser gegaan.

Waarom even langsrijden, heren Visser? "Er komt een koude periode aan. Laat tijdig je accu gratis doormeten zo dat je niet voor een verassing komt te staan. Wij hebben accu’s op voorraad."

Foto boven, een automobilist met accu-pech wordt geholpen op de parkeerplaats voor Winkelcentrum Beijum.


Foto's links en rechts, de blogger werd afgelopen zomer midden in Duitsland aan een nieuwe accu en later dynamo geholpen. Hij had beter eerst even naar Visser kunnen gaan om het zaakje te laten doormeten en er een nieuwe accu in kunnen laten zetten...


Uit ervaring weet ondergetekende dat de ANWB-hulp erg snel kan zijn met het aanprijzen van een nieuwe accu in geval van oplaad- en startproblemen. Tel uit je winst (het kan ook echt nodig zijn natuurlijk om de accu te laten vervangen).


Rij even naar de Oosterhamrikkade voor een gratis controle. Over vijf weken kan dat ook vlakbij, onder de rook van Beijum, in bedrijvenpark Witte Lam, waar de zaak naar toe gaat verhuizen.

Vandaag al(6000 pechgevallen, een piek, aldus NOS.nl)

Nogmaals, als u stil langs de weg komt te staan: was nou maar naar Autobedrijf Visser gegaan. Alleen de prijs (van een accu) is Anders. Goeie actie van Autobedrijf Visser...

Oosterhamrikkade 6-3. Tel. 050 5770643

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

In de advertentie van Autobedrijf Visser, links bovenaan, staat het telefoonnummer niet compleet afgebeeld. De cijfers 4 en 3 ontbreken.

Toch wel slim dat Beijumnieuws commercieel nieuws heeft en geeft. In goede navolging van RTL-Nieuws (als u goed oplet).


Het college van B&W wil dat het autoverkeer in de toekomst langs het Oosterhamriktracé gaat rijden. De bussen moeten gaan rijden langs de Vinkenstraat en een apart aan te leggen nieuwe (dure) brug over het Van Starkenborghkanaal. Wat vinden de Beijumers hiervan?

Zie:

www.dvhn.nl/groningen/Besluit-Oosterhamrikzone-Groningen-bussen-door-de-Vinkenstraat-22932622.html

https://www.aanpakoosterhamrikzone.nl/aanpak/de-toekomst-van-de-busbaanbrug

https://www.professorenbuurtoost.nl/wp-content/uploads/DVHN-20160511-Bus-raakt_exclusief_gebruik_kwijt.pdf


Wellicht hangt de verhuizing van Autobedrijf Visser hiermee samen.