zaterdag 24 februari 2018

OOK LIEVE DINGEN LANGS DE WEG IN BEIJUM


"Nou weer een paar positieve blogs hoor, je doet net alsof Beijum één grote vuilnisbelt is. Daardoor stonden we er het afgelopen week gekleurd op in de media. Ik ben de negatieve reacties over onze wijk daarop volgend, waarin we ook als aso's werden uitgemaakt, meer dan zat."

Zomaar een reactie van een lezer over de berichtgeving over vuilnis van afgelopen week.

Het was inderdaad allemaal een beetje erg veel. Ondergetekende heeft er weinig moeite mee als hij als boodschapper bekritiseerd wordt, maar feit is dat hij niet verantwoordelijk is voor een afval-dump avond die door Beijumers in combinatie met 100%Groningen wordt georganiseerd, en ook bepaalt hij niet wat de buurtconcierges op Radio Noord verkondigen ("Om moedeloos van te worden"), quotes die even later op de website van Noord verschenen.

Zo gaat dat met hypes en elkaar na-papagaaien in de media. DvhN begon er donderdag mee, Rtv-Noord wilde niet achterblijven en ging er maandag ronkend overheen.

Weest gerust, de berichtgeving op Beijumnieuws gaat niet de zure en donkere kant op. Het is goed dat de troep die door Beijum ligt verspreid op de politieke agenda is gezet, maar het is niet zo dat de wijk een grote smeerboel is.

Er gebeuren ook mooie dingen langs de straten in de grootste wijk van Groningen. Zie foto, gistermiddag gemaakt. Bentismaheerd.
Waarom het plantenbakje met bollen en groen in de container gooien?

Neemt u maar mee, een cadeautje van een gulle gever.

Geen opmerkingen: