vrijdag 9 februari 2018

MAALTIJDBEZORGER KLAPTE ACHTEROP EEN AUTOTegen kwart voor vijf vanmiddag kwam een melding binnen dat een maaltijdbezorger met zijn scooter achter op een auto was geklapt. De bezorger maakte een lelijke smak en de achterruit van de auto lag deels aan diggels.

Locatie, tegenover basisschool Het Palet, voormalige Johan Calvijnschool.

De tipgever stuurde bovenstaande afbeelding.
Niet goed te zien, maar de achterste auto had de halve achterruit eruit liggen.

De Beijumblogger liep op dat moment over de Beijumerweg ter hoogte van het Trefpunt.
Terzijde, wat zijn die smartphones toch handig, er zijn overal Beijumnieuws-lezers te vinden die zich als correspondent manifesteren en foto's van gebeurtenissen opsturen.

Ongeveer tien minuten later was ondergetekende ter plekke. Al aan komen lopend maakte hij eerst de rechter afbeelding. Er liep een man in groen-zwarte kleding met een veger in de hand glasscherven bijeen te vegen. De man kwam daarna links aangelopen en hij beaamde de veegpartij en vertelde kort over een botsing.

Ter hoogte van de Zuidwending stond een eenzame maaltijdbezorgers-brommer. Afbeelding rechtsonder.
Verder was er niks (meer), geen politie, geen ambulance, geen scooterrijder, geen kapotte auto.

De blogger ging verder en kwam vijf minuten later terug. Weg maaltijdbezorgers-scooter.

Dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden is een feit.. Een kapotte achterruit van een auto was er ook. Verder weet ondergetekende niks over eventuele verwondingen.

Wellicht meldt een lezer zich nog met meer informatie.
(Ondergetekende verbaast zich erover dat er nog niet meer ongelukken met maaltijdbezorger-scooters heeft plaatsgevonden in de wijk. De scooters rijden vaak mer ware doodsverachting door de wijk en door Kardinge om de warme prak op tijd bij de consument te bezorgen)

Geen opmerkingen: