woensdag 7 februari 2018

HONDEN IN BEIJUM (66)


Wat zaten ze trouw te wachten tot hun baasje terug zou komen van een boodschap in Winkelcentrum Beijum. Of waren het twee baasjes? 

De Beijumblogger kreeg hele foute associaties toen hij onlangs dit lieve duo bij de fietsenstalling van genoemde winkelcentrum ontwaarde.

Links zien we een blanke hond en rechts een neger. Oei, blank mag niet meer, dat moet tegenwoordig wit worden genoemd.
Neger ook niet meer, maar gelukkig weet de blogger dat de trotse neger van Beijum het helemaal prima vindt om zwarte mensen zo te noemen.

Mensen wat een verkramptheid. Tegenwoordig heb je ook nog lieden die vinden dat straten die naar historische  schurken zijn vernoemd van naam moeten veranderen.

Hou de humor er aub een beetje in, laat René van der Gijp zich toch op tv als omgebouwde vrouw presenteren. En zie dit multicultureel honden-setje (foto) met een knipoog. De blanke hond lijkt een beetje op een bazige Sinterklaas, terwijl Zwarte Piet als een nederige knecht naast hem zit.

De blanke hond kwam ook nog eens intelligenter (hogere IQ?) over dan het negertje.

Foute boel dit blogbericht. Maar met zware serieusheid krijg je racisme en discriminatie niet de wereld uit. Je kunt dit het beste op de hak nemen en belachelijk maken.

(Beide extremen in de politiek gedragen zich bizar, enerzijds heb je extreem rechts met hun aanstellerij, Baudetje aangiftetje, anderzijds extreem links die straatnamen wil veranderen en Sinterklaas wil vermoorden)

Geen opmerkingen: