vrijdag 19 juni 2009

GIFTY'S AFRO HAIRSALON BIJ GEZONDHEIDCENTRUM

Over wisselingen van winkelpanden gesproken, zie onderstaand bericht, het pand tegenover het gezondheidcentrum heeft een nieuwe bestemming. Na de Volle Tas, een computerzaak en driekwart jaar Jofie is het nu de beurt aan Gifty Ismala om er een goed lopende zaak van te maken. Al een paar jaar zat ze met haar Afro Hairsalon in haar huis aan de Bottemaheerd. Gezellig, zaak en huiskamer in een maar het knapte langzamerhand uit zijn vest. Het hele huis ademde pruiken, gel, nephaar, echt haar, lotions, haarverf etc. Gifty vond het te klein worden thuis en ging op zoek naar wat anders. Eerst liet ze haar oog vallen op de videotheek op Plein West, zie bericht hieronder.


Maar het werd uiteindelijk dit centraler in de wijk gelegen pand. "Ik ben er blij mee, het is goedkoper dan het pand van de videotheek." Op 1 juli opent Gifty's hairsalon aan de Emingaheerd de deur voor het publiek. Een kapperszaak op Plein Oost (Time out), Gerrie de Boer op Plein West, Piekfijn aan de Onnemaheerd en midden in Beijum dan nu een Afro hairsalon. In februari plaatste ik een video over Gifty, zie onderstaande link. Voor informatie en/of afspraken kunt u haar bellen op: o6-50408402
Op de foto rechts tekent Gifty een contract.
http://beijumnieuws.blogspot.com/search?q=gifty

3 opmerkingen:

Alie zei

bijna jammer dat ik geen afro hair heb.. Heel veel succes voor Gifty, hopelijk houdt haar zaak wel stand, maar dat zal wel als zij al een vaste klantenkring heeft..

Anoniem zei

Veel succes !!!

karin zei

Gifty heeft mijn dochters haar eens prachtig gevlochten een hele lieve aardige dame die met passie haar werk uitvoert.
Veel suc6 Gifty en dat je zaak in het hart van beijum heel suc6vol wordt !!!