zaterdag 19 juni 2010

BEIJUM KLEURT ORANJE

Over een half uur begint de wedstrijd van "onze" jongens tegen de Japanners. Het hele land zal aan de beeldbuis gekluistert zitten. Puntje van de stoel. Wat wil je, het landsbelang staat op het spel. Kun je straks met goed fatsoen een camping in Italie, Frankrijk op Spanje op gaan als "we" er al in de eerste ronde uitvliegen?
Beroepsmatig beschouw ik me als "gekkenspecialist," zie het gebruikersprofiel, het is een zeer boeiend verschijnsel om de complete Nederlandse maatschappij in één grote gekkenhuis te zien veranderen.
Het diepste verlangen in de mens is normaal gesproken geluk, welzijn, heelheid, liefde, waardering etc. etc. Deze weken gaat dit verhaal niet op, het diepste verlangen is dat onze nationale voetbalploeg wereldkampioen zal worden. De farmaceutische industrie heeft nog geen antwoord gevonden op deze vorm van massakrankzinnigheid. Waar moet dat heen? Uitgeschakeld worden zal veel stress en traumagevoelens met zich meebrengen. Wereldkampioen worden brengt het hele land aan de rand van totale krankzinnigheid. Kijk even mee naar video-opnames uit de Wibenaheerd, Plein Oost, Hylkemaheerd en Clarema-Froukema- en Godekenheerd. De muziek: wij houden van Oranje: Een oudje, want er worden voetballers in bezongen die er in Afrika al niet meer bij zijn. Een prettige wedstrijd allemaal.

1 opmerking:

Liesbeth zei

Ik zag je van de week al rijden door de heerd hier....leuk!..