maandag 21 juni 2010

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

De prijsvraag vanuit Café Biljart Beijum is gesloten. Over twee weken is bekend of iemand de finale goed heeft voorspeld.

De vraag welke heerd het meest oranje kleurt zal onbeantwoord blijven. Er hadden zich drie juryleden aangemeld, maar alle drie verkondigden ze dat hun eigen heerd zou gaan winnen. Binnenkort gewoon een algemene oranje Beijumrijder.

Af en toe komt het verzoek binnen of een link bij de links links bij geplaatst kan worden. Dat kan, dien uw verzoek in bij Beijumnieuws@online.nl. Omgekeerd kan ook, op verzoek van een Beijumse heb ik onlangs een link (plus een tiental berichten waar haar naam in voorkwam) verwijderd. Aanmelding of verwijdering kan via het genoemde mailadres.

Er ligt nog een video klaar over het Heerdenpad, een kunstproject van de Dijk i.s.m. met Pand49, diplomazwemmen en een Kijk op de Wijk. Verder staan er nog de nodige artikelen voor publicatie te dringen. Er zijn nog 15 Oude Dozen op voorraad. Oostelijke Ringweg-perikelen, Waterhuishouding in en rond de wijk, en veel meer. Aanmelding voor een Kijk op de Wijk? Tips, kopij en persberichten blijven welkom op Beijumnieuws@online.nl

Morgen een verslag van de afsluiting van leerlingen die de basisschool gaan verlaten. Alle groepen acht gaan feestvieren bij het Zilvermeer.

Geen opmerkingen: