dinsdag 8 juni 2010

ORANJENIEUWS UIT BEIJUM (oranje pleinfeest afgelast)

De oranjegekte in de wijk komt dag na dag in een hogere versnelling. De echte krankzinnigheid moet nog beginnen, maar vandaag beleefden we weer een voorproefje van wat ons vanaf komend weekend te wachten staat. OOG-TV kwam filmopnames maken in de Froukemaheerd, één der genomineerden voor dé Oranjestraat van de stad. Morgen te zien op OOG-TV, maar nu reeds op de eigen Beijumnieuws-site. BEKIJK DE VIDEO! Over Oranje gesproken, dit 'jammerlijk' nieuws kwam vanavond binnen: Plein-Oost groep Ik wil je namens de Plein-Oost werkgroep vragen of je een dezer dagen een afgelasting van ons OranjePleinFeest wilt melden op je site. Het Oranje-Pleinfeest van zaterdag 19 juni kan helaas niet doorgaan omdat de gemeente geen vergunning wil verlenen, voor het bekijken van de verrichtingen van het Nederlandse voetbalteam op een groot scherm op het plein. Dit is trouwens een landelijk besluit. Maar de geplande activiteiten worden nu verplaatst en gekoppeld aan het Bruisend Beijum evenement op zondag 12 september in en rondom de sporthal.

6 opmerkingen:

Kees K. zei

Als ik die foto zie, ik neem aan de Froukemaheerd, ben ik wel erg blij dat ik daar niet woon.

Karin.P. zei

Idd oranjeGEKTE mijn god heey je kan ook doorslaan naja wat ik wel leuk vindt dat alle buurtjes leuk meedoen en het gezellig hebben, suc6 !!!

Anoniem zei

Rara welke partijen hier voor gezorgd hebben. Denk daar even aan morgen voordat u gaat stemmen.

Anoniem zei

@ Kees K. ga op een hutje op de hei wonen ofzo, heb je weinig tot geen menselijk contact waar jij je aan kan ergeren. En jij ons ook niet, twee vliegen in één klap :)

Normaal ben ikzelf totaal niet into voetbal, maar een ek/wk is altijd wel gezellig en goed voor ons land imho. Beetje saamhorigheid weer :)

Anoniem zei

Het zou verboden moeten worden ,
wat nou als Nederland verliest!

Rellen in de Froukemaheerd ?

Rehwinkel red ons ,ook geen vergunning geven !
Het zou verboden moeten worden, deze uitingen van eenheid !
(of slaan we hier nu wel door? )

Alie zei

Heb ook niet zoveel met voetbal, maar als ik al die vlaggetjes zie, word ik gewoon erg vrolijk. Ze hadden van mij ook op een willekeurig moment opgehangen mogen worden of in een willekeurige kleur. Dat het nu oranje is, heb ik geen probleem mee, is wel een zonnige kleur toch? Het leukste is wel die saamhorigheid. Dat is toch meegenomen? Natuurlijk kun je ook thuis in alle rust zonder versierselen naar het voetbal kijken, of je doet het niet. Laat ieder dat voor zichzelf bepalen, en als niemand zich nu druk maakt om wat de ander wel of niet doet (in dit specifieke geval bedoel ik dan) dan is er toch niks aan de hand? Ik geloof niet dat Nederland door al die steunbetuigingen verder komen hoor... Maar leuk vind ik het wel lijken! Er gebeurd weer eens wat in Beijum.