dinsdag 22 juni 2010

OVERDAG WAS ER GEEN TELEVISIE

Ondergetekende is een beetje door een sportblessure en rugklachten aan huis gekluisterd. Leuk is anders, als hardloop- en sportverslaafde kan ik me niet even lekker kapotzweten. Dan maar op de bank liggen, lekker krantje lezen en televisie kijken. Je moet wat. Maar wat is dat? Tv kapot? Beneden geen beeld en boven ook niet. Gloeiende gloeiende, wat een ergernis. Maar eens kijken op de site van Ziggo. Bij Storingen en Overlast staat dit:
Lopende Werkzaamheden van donderdag 10 juni 08:00 uur tot maandag 12 juli 16:00 uur.
Tot en met 12 juli 2010 vinden in verschillende wijken in Groningen werkzaamheden plaats ter verbetering van het netwerksignaal. Hierdoor kan in deze periode uw televisiesignaal en internet- en telefoonverbinding enig moment onderbroken worden. Deze onderbrekingen vinden alleen overdag plaats tussen 8:00 en 15:00 uur. Onze excuses voor de overlast.


Om half twee voetballen kijken? Vergeet het maar, geen beeld. Even naar buiten lopen voor een ommetje dan maar. Vlakbij mijn huis trof ik deze mijnheer, foto, hij was met een telefoon- en internetkastje bezig. Zijn er werkzaamheden zodat er geen televisie is? "Ja, we zijn bezig om nieuwe verbindingen te leggen, daarom is er hier in de buurt geen tv kijken mogelijk."

En als het Nederlands elftal nou moest spelen, waren de werkzaamheden dan ook door gegaan? "Dat weet ik niet, al sla je mijn kop er af". Na een rondje fietsen was er omstreeks 15 uur weer beeld op m'n tv. Achteraf bleek er om half twee helemaal geen wedstrijd gespeeld te zijn. Soms kun je je om niks ergeren.

1 opmerking:

Alie zei

Uit zeer betrouwbare bron weet ik dat Ziggo een heel goed beleid heeft als het om onderhoud gaat. Er zijn namelijk een aantal gepland, maar in deze periode MOETEN ze klaar zijn voor een nieuwe voetbalwedstrijd begint. En dat is nu dus inderdaad om 16 uur.
Even vervelend, maar vervolgens doet alles het gewoon weer goed.