maandag 14 juni 2010

MENTOR GEVRAAGD


Deze oproep werd door een Beijumse opgestuurd met de vraag of het gepubliceerd mocht worden op Beijumnieuws. Dat kan, als er meer lezers zijn die graag iets in de publiciteit willen neem dan gerust contact op via Beijumnieuws@online.nl.
Wat staat er in de folder?
Soms is iemand niet (volledig) in staat om zijn eigen belangen te behartigen op het gebied van begeleiding, verzorging, verpleging of behandeling. Het kan gaan om mensen met een verstandelijke beperking, mensen met dementie of mensen met psychische problemen. Vaak ondersteunt familie hen bij het maken van keuzes. Maar wat als er geen familie is die dit kan of wil doen? Dan kan een mentor die de persoonlijke belangen behartigt uitkomst bieden.

Mentor worden. Iets voor U?
Een mentor neemt de verantwoordelijkheid van betrokkene deels over. Mentor worden is dan ook geen kleinigheid. Door mentor te worden kunt u een waardevolle rol spelen in iemands leven. Door de wettelijke bevoegdheid heeft u daadwerkelijk invloed op zijn of haar leven. Omdat de mentor zelf zijn tijd indeelt is het mentorschap goed te combineren met andere activiteiten zoals uw werk en hobby’s> Het mentorschap geeft u de gelegenheid de kennis en ervaring die u hebt in te (blijven) zetten en u te ontwikkelen.
Lees verder door de folder open te klikkken.
Meer weten?
Bel Roelie Veldhuis. 050-3120633 of 06-57579014

Geen opmerkingen: