woensdag 30 juni 2010

BRANDWEER NAAR WC-BRAND GODEKENHEERD

(Foto + Tekst: 112 Groningen, zie onderstaande link))
Groningen - Een brandje op de wc in een woning aan de Godekenheerd in Groningen heeft dinsdagavond forse schade veroorzaakt.

De bewoners hadden een brandend kaarsje bovenop de wc staan en ontdekten rond 21:30 dat er rookontwikkeling was. Toen ze gingen kijken stond de wc in brand en belde men direct de brandweer, ondertussen was een buurtbewoner met brandblussers toegesneld, maar op advies van de centralist van de alarmcentrale heeft men de deur van de wc dicht gelaten tot de brandweer zelf ter plaatse was.
De brandweer was na ongeveer 10 minuten ter plaatse en had de brand, die al enigszins verstikt was, binnen een paar minuten onder controle. De brandweer constateerde dat het niet nodig was om de woning te ventileren en keerde na ongeveer 20 minuten weer terug naar de kazerne in Vinkhuizen. De schade in de woning was enorm. Het waterreservoir en de wc-bril van de wc brandde volledig uit en in de gang bij de woning is rook- en waterschade ontstaan.
Video bekijken?
http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/9757/brand-op-wc-in-godekenheerd-video.html

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dezelfde buurtbewoner werdt als dank bijna inelkaar gemept door de ex van de bewoonster zou hij de volgende keer weer zo behulpzaam zjn ik zou het wel weten .

Karin.P. zei

Het was haar ex zo te lezen dat zal niet voor niets zijn geweest ;)

Kees K. zei

Wat vindt de overheid nou ook al weer? Wel of niet zelf iets doen? Ik zeg doen. Maar inderdaad, als er een ex met een bijl of zo om de hoek staat, dan wordt het een complex probleem. Komt nog wel een sire-spotje over hoe dan te handelen.

Anoniem zei

Blusdekentje was beter. Of een spuitgast aan de haak slaan.

(guthe)