maandag 7 juni 2010

FIETS KAPOT? BEL DE MOBIELE FIETSENMAKER!

Vorige week zag ik deze bus in de wijk staan. Er stond een wervend bord bij, de tekst op het bord ging over de Fietswacht. In de bus was een man bezig om een fiets te repareren. Het kwartje viel: dit moest de equivalent van de Wegenwacht zijn. Pech onderweg? Bel de Fietswacht. Een foto was zo gemaakt en de fietsenmaker zou een aanvullende mail sturen. Dat deed hij:
Fietswacht is sinds juli 2009 actief onder deze naam. Doordat ik al voor een franchiseketen had gewerkt, heb ik een klantenkring kunnen opbouwen in Noord-Nederland. Hoofdzakelijk ga ik er van uit dat ik Noord-Drenthe en de stad Groningen doe en Midden-Drenthe. Op verzoek ook naar de provincie Friesland,Drachten e-o. De reparatie's die worden verricht zijn aan fietsen, rollators, rolstoelen en mammoetskelters. Het varieert van bandenplakken tot nieuwe onderdelen vervangen. Ook kunnen de mensen terrecht voor aankoop van nieuwe rolstoelen, rollators, fietsen en/of gebruikte. Daarbij verhuur ik ook fietsen aan groepen en individuele recreanten. Ik hoop dat u hiermee een leuk verhaal kunt plaatsen op de site.
Met vriendelijke groet, Elze Kaput van de Fietswacht,
www.defietswacht.com info@defietswacht.com

1 opmerking:

Siem zei

In de stad Groningen is ook een Mobiele fietsenmaker actief. Een stuk goedkoper. Echter verricht hij/zij alleen kleine mankementen aan de fiets zoals lekke banden, remkabels, pedalen etc.


www.ReparatieOpLocatie.com