zondag 20 juni 2010

"IEDEREEN KAN HIER VUILNIS DUMPEN"

Een verontwaardigd telefoontje vanuit ouderenflat de Munsterheerd: "kun je een keer een foto komen maken van de afvalbak achter het Munsterhoes? Iedereen kan daar zo maar z'n rommel in kwakken." U vraagt en ik draai, de foto links is daarvan het gevolg. Twee boze bewoners erbij. Wat is er aan de hand? De bewoners: "nou, omdat iedereen z'n afval daar kan dumpen zijn de bakken gauw vol. Twee andere bewoners van het Munsterhoes hebben onlangs een boete van elk 80 euro gekregen omdat ze hun vuilniszak naast de bakken hadden gezet. Wat moet je dan als die vol zitten?"

Nee, dat verhoogt het woongenot niet voor de bewoners van de ouderenflat, vooral niet als je een krappe beurs hebt en onschuldig 80 euro moet dokken. Is het verder wel prettig wonen hier? "Ach, schei uit man, de een of andere gek heeft hier net het slot van de fietsenschuur dichtgelijmd. Het is vreselijk."

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik woon ook aan de Munsterheerd, en heb al tig keer naar de gemeente gebeld om dit te melden! Het komt ook vaak voor dat mensen met de auto komen om hun vuilnis te dumpen. Heb dit al meerdere malen gezien, en dit doorgegeven. Dan krijg je het antwoord dat je het kenteken moet op gaan schrijven, dit ook al paar keer gedaan. Maar zoals je ziet is dit niet de oplossing! Katten die de vuilniszakken open scheuren waardoor het vuilnis overal ligt. Wat je nu ziet op de foto is nog niks vergeleken wat ik heb gezien. Alles wordt er neer gekwakt van stoelen tot computers en fietsen noem het maar op. Ik snap niet dat ze niet met zo'n pasjes systeem gaan werken!

Kees K. zei

Een pasjessysteem om de boel er naast te kwakken?