dinsdag 15 juni 2010

VOORSPEL DE WK-FINALE EN WIN EEN KRAT BIER

Het Biljartcafé aan de Claremaheerd bij Winkelcentrum Oost is net als de rest van Beijum helemaal in oranjestemming. Wie zin heeft om de verrichtingen van onze oranje helden op een groot scherm te aanschouwen kan hier terecht. Pilsje erbij, kopje koffie, samen brullen of samen balen. Liefst het eerste uiteraard. Aan de uitbaters van het café vroeg ik afgelopen weekend of we nog een of ander prijsvraagje aan het WK konden koppelen. Nou, vooruit dan, waarom niet: drie kratten bier. Voor de lezers die de finale goed voorspellen. Het kampioenschap is reeds begonnen, dus er is een beetje haast bij. Tot en met zaterdagavond 24 uur kunt u uw finalevoorspelling inzenden. Onder de goede inzenders worden drie kratten bier verloot. Stuur uw voorspelling naar Beijumnieuws@online.nl en win een door het Biljart Café beschikbare krat bier naar keuze. Ondergetekende is van deelname uitgesloten.
(Naschrift: hieronder voorspellen kan ook. Als de winnaars uiteindelijk maar te achterhalen zijn. Let op, het gaat om het voorspellen van de finalisten. Een uitslag bijvoegen is aan te raden)

4 opmerkingen:

Karin.P. zei

Bazilie-Italie ik lust geen bier en als ik win dan geef ik Johan mijn krat bier :)

Anoniem zei

Nederland-Duitsland 3-2

1-1 na de reguliere tijd en bloedstollend in de verlenging... met winnende score pas in een van de allerlaatste minuten...

jemig.. ik heb er nu al zin in!

Mieke zei

Argentinie-Duitsland

Anoniem zei

alleen de Froukemaheerd heeft kans op de winst de rest telt toch niet mee.