woensdag 21 augustus 2013

ONTWIKKELING WINKELPLEIN WEST (28)


Chaos is troef op Winkelplein West. Er is bijna geen doorkomen aan voor automobilisten, de halve parkeerplaats is geblokkeerd. Deels door winkelkarren, deels door vrachtwagens die te maken hebben met de uitbreiding van de Duitse super op het plein. Ondergetekende nam gistermiddag even poolshoogte. Wat was het druk in de computershop. Wat wil je ook, 'economische crisis' en dan alle pc-gerelateerde producten kunnen aanschaffen voor de helft van de prijs. Tel uit je winst. Zie foto links.

 Na het maken van de video dook ondergetekende even de veilige kapsalon van Gerrie de Boer binnen. Hier hebben ze geen centje last. Geen hinder door de bouwwerkzaamheden bij de buren, en geen omzetderving. Gerrie de Boer tijdens een knipbeurt van ondergetekende: "Uiteindelijk gaat het over een paar maanden wat moois opleveren. Nee, ik heb er geen last van, de mensen die naar de (kap)salon gaan komen doelbewust, die gaan niet per definitie naar het winkelcentrum. Het gaat hier allemaal voor de wind."

Zijn kapsalon, en trouwens ook de Lidl en de Computershop, blijven de komende week prima bereikbaar. Zoals gemeld, vanaf volgende week dinsdag sluiten de computershop en de Lidl tijdelijk de deuren. Salon De Boer blijft continue open.
(De muziek op de video is van de heer Cocker. Omdat het zo'n mooi winkelplein is en wordt zingt hij: You are so beautifull.)

Geen opmerkingen: