maandag 12 augustus 2013

VOORBEREIDINGEN BONTE BEIJUM EXPRESS BEGONNEN

Het is weer zover. Terwijl de zomervakantie voor de basisscholen in het noorden vandaag de laatste week is ingegaan, bereiden een twintigtal vrijwilligers (én professionals van de Buurthuizen in Beijum)bij het Trefpunt de traditionele BonteBeijumExpress voor. Komende woensdag is de aftrap van de 9e editie van dit kinderspektakel. Drie dagen lang kunnen de Beijumer kids die meedoen van de 'treinreis' genieten. Voor het thema dit jaar kijkt u nog even hier. 

De foto's zijn vanochtend genomen. Boven ziet u vijf dames bij de inschrijfbalie de aanmeldingen verwerken. Ik begreep dat de trein helemaal volgeboekt is, via internet en de telefoon hebben zich 129 reizigers aangemeld. Op de linker en onderste foto ziet u aankomende 'reisleiders'- de genoemde vrijwilligers en professionals- in voorbereidende besprekingen. Op de rechter foto zijn twee heren in de weer om een verbindingsstuk aan te leggen tussen het terrein van het Trefpunt en van de Tine Marcusschool. Bij genoemde school zullen activiteiten op het speelplein worden gehouden. Voorgaande jaren werden wel eens tenten opgebouwd voor het geval dat de weergoden vervelend zouden gaan doen. Dit jaar gebeurt dit niet. Er is geen geld voor tenten. Een geluk bij een ongeluk, het ziet er qua weersverwachting goed uit voor de genoemde vakantiedagen.

Het is i.v.m. verplichtingen elders mogelijk dat ondergetekende er niet alle dagen bij kan zijn om verslag te doen. Foto's en impressies zijn welkom via Beijumnieuws@online.nl

2 opmerkingen:

Karin.p. zei

Heb mooiere foto's van mijzelf gezien Pfff

Anoniem zei

niet zoveel kletsen he karin xxx liefs francis