zaterdag 31 augustus 2013

WONING(GORDIJN)BRAND ONNEMAHEERD

Ondergetekende reed een half uurtje geleden de wijk binnen, noodgedwongen via Beijum Noord, en hij hoorde sirenes van brandweerauto's en politie. Naar verluidt reden de hulpdiensten de Onnemaheerd binnen alwaar een woning in brand zou staan. Thuisgekomen is te zien dat op de alarmeringssite Groningen.nl wordt bevestigd dat er brand is. (Prioriteit1) Wie meer weet of een foto heeft: Beijumnieuws@online.nl. 
Update 1/9 en zie ook de reactie:
De brand die gisteravond laat uitbrak in een woning aan de Onnemaheerd in Beijum is mogelijk aangestoken. Er zou branden materiaal naar binnen zijn gegooid door de brievenbus. Een buurman die het vuur zag, gooide vervolgens een tegel naar binnen omdat hij dacht dat de bewoners nog in het pand waren. Maar zij hadden al via de achterdeur een veilig heenkomen gezocht. Bij de brand raakte niemand gewond. De schade aan de woning is groot. De politie zoekt uit wat er is gebeurd.
13m 'Brand meester' aan Onnemaheerd. Gordijn in brand gestaan in hal. Niemand gewond. Vrij veel rook in woning. Daarom nu nog even ventileren. https://twitter.com/BRWGroningen 


 


3 opmerkingen:

Karin.P. zei

http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/21901/brandstichting-onnemaheerd-groningen-video.html


Belachelijk 3 jongens op een fiets die het leven van 2 mensen op het spel zette (zover ik uit het filmpje kan opmaken)
2 kinderen doodsbang dachten aan overvallers
Stoer hoor!
En mochten ze gepakt worden 40 uur schoffelen en klaar

Anoniem zei

Das de nwe generatie zeggen ze …

Anoniem zei

In de Rensumaheerd zijn de afgelopen weken ook vernielingen aangericht. Hier gaat het ook om jongens op een fiets. Het is goed mogelijk dat er een verband bestaat tussen de zaken.
Ze schijnen gewoon uit de buurt te komen en andere jongeren hebben ook al namen genoemd van de mogelijke daders...