zondag 19 februari 2017

AANRIJDING OP BIESKEMAAR BIJ SPORTCENTRUM KARDINGE"Het is in het algemeen goed afgelopen maar toch is een persoon voor de zekerheid even naar het ziekenhuis gebracht voor controle."

In het begin van de middag klapten twee auto's op elkaar tussen de Kardingerheuvel en Sportcentrum Kardinge. Op de lange doorgaande weg tussen het Alfacollege en het sportpark waar gevoetbald wordt. Langs deze weg, Bieskemaar genoemd, liggen aan weerskanten parkeerplaatsen en ook is het mogelijk dat er verkeer van rechts komt invoegen.
Tegen 14.40 uur ging de blogger even poolshoogte nemen. Hij zag twee zwaarbeschadigde auto's die afgevoerd werden en agenten die sporenonderzoek deden.

Dat sporenonderzoek werd op een dergelijke ruime afstand uitgevoerd dat het waarschijnlijk is dat een der automobilisten te snel heeft gereden (je kunt op het lange stuk flink wat snelheid maken terwijl 30 km/uur meer dan verstandig is). "Dat gaan we uitzoeken", aldus een der agenten.

Het is de tweede calamiteit binnen een paar dagen in Kardinge, zie nog eens dit bericht

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja dat hoort erbij een racebaan in het sportpark Karrenmaar,, in Beijum zelfs de fietsenpad hebben geen voorrang om de snelheid nog een beetje meer op te voeren,, want het is toch een sportpark daar moet je kunnen scheuren anders is het geen sport meer !!! daar moet anders gebruikers maar een beetje begrip voor hebben en ja dat er af en toe en fieters of brommer aan wordt gereden ja dat hoort gewoon bij lekker hard scheuren,, daar heeft de Gemeente Groningen rekenschap mee gehouden dus blikschade en gewonden horen er bij,,,
daar hebben ze de racebaan voor gemaakt zo lijkt het wel!!!