zaterdag 18 februari 2017

OEFENEN VOOR VOICE OF BEIJUM BEGONNEN


"Misschien nog wel een leuk nieuwtje, vandaag vanaf 15.30 uur beginnen ze in het Trefpunt met het oefenen van The Voice of Beijum. De finale ervan is op 13 mei in Het Heerdenhoes."

Deze tip kwam gisterochtend binnen.

Tegen genoemde tijdstip liep de Beijumblogger een ruimte in het activiteitencentrum binnen waar acht topzangeresjes in de dop klaar zaten om aan een eerste oefen-les te beginnen.

Wie zien we daar op de achtergrond staan? Als dat Broertje Zimmerman niet is (met vast een toekomstig zangwondertje op zijn arm). Zie hem hier in actie. Hij is sinds jaar en dag de mannelijke coach van het Voice-talent in Beijum.
De dame rechts hoeft eigenlijk geen introductie. Bijna negen jaar geleden stond ze voor het eerst op Beijumnieuws, zie nog eens dit bericht.
Wat kan ze zingen. En wat een stralende persoonlijkheid was ze (is ze nog) ten tijde van de SLS-shop en het bijbehorende postkantoor aan de Claremaheerd.

Wat een ambassadeur voor Beijum, Sandy Goeree heet ze natuurlijk, Beijumse in hart en nieren en bekend van de landelijke televisie, zie nog eens dit Voice of Holland-bericht.

De foto is wat onscherp geworden door het tegenlicht dames en heer. De Beijumblogger komt graag een keer langs voor een scherpere afbeelding.

Maak er vooral weer een feestje van. Net als in 2013
Wie wordt de opvolger van Cheyenne?

Geen opmerkingen: