donderdag 2 februari 2017

JOOST, DE REAGUURDER VAN DE RECHTSE KERK REAGEERT....."Mijnheer de blogger, deze westerse wereld heeft het gehad met het type perceptie-managers dat u vertegenwoordigt."

Het bericht van vanmiddag over de eenzame en anonieme reaguurder op Beijumnieuws wordt zeer goed bekeken.

De Beijumblogger moet erkennen, je wordt voor gek en idioot uitgemaakt, en dan toch weer reageren. Dat roept ergens respect op.
Joost de Reaguurder, lid van de Rechtse en Rechtvaardige Kerk meldt, en er is niks aan de tekst veranderd: 

Het siert de blogger dat hij van zijn traditioneel soosjalistiese schreden is teruggekeerd door de meningen die hem voorheen als onwelgevallig voorkwamen en ze derhalve kennelijk te moeten onderdrukken, thans toch nog een verdiend en zichtbaar plaatsje te geven op het forum. Voeg daarbij zijn voormalig hulpverlenerschap, en zie hier aanwezig alle perfekte ingrediënten om zich met tomeloze energie en niet-aflatende gedrevenheid te storten op het censureren van opinies die niet de zijne vertegenwoordigen. Getuige de hoeveelheid van thans opgehoeste en onder de tafel gemoffelde berichten heeft hij daar zo te zien een dagtaak aan gehad.

De blogger heeft naar eigen zeggen veel gelachen om het verdriet en de boosheid onder burgers (en wellicht uw columnist Borg eveneens), maar inmiddels is hij realist genoeg om te beseffen dat zijn lachen volgende maand er eentje wordt van die boer met kiespijn. Dan gaat ook bij hem het eurokwartje vallen dat zijn ongeneeslijk soosjalistiese denk- en handelwijze EXACT de oorzaak is van de huidige explosieve groei aan populisme en nationalisme. 

De Linkse Kerk manipuleert, stuurt, onderdrukt als geen ander de vrijheid van meningsuiting, huilt met de liberale wolven in het bos, liegt en bedriegt waar het haar uitkomt, en wanneer zij haar wil niet kan opleggen aan de samenleving, wordt ze zelfs gewelddadig. Kijk wat dat betreft vandaag naar Berkeley, Californië waar de soosjalisten de boel in brand steken, kort en klein slaan wanneer iemand met een andere mening een toespraak komt houden.

Meneer de blogger, deze westerse wereld heeft het gehad met het type perceptie-managers dat u vertegenwoordigt. Juist omdat uw slag mensen niet wil snappen dat zij de meest kwetsbaren in de maatschappij, te weten financieel minder bedeelden, mensen zonder baan,ouderen, gehandicapten, enz volledig hebben verneukt en verraden. Dáárom is Beijum en de rest van de westerse wereld boos en verdrietig en daarom gaat Nederland er na 15 maart gelukkig heel anders uitzien.

Groetjes, Joost.

Johan Fehrmann: Beste Joost, wat fijn dat je reageert. En wat helderziend van je dat je weet dat ik van mijn soosjalistieke schreden ben teruggekeerd. Wat ontzettend goed dat je weet dat "Beijum en de rest van de westerse wereld boos en verdrietig is en dat je weet dat Nederland er daarom na 15 maart er 'gelukkig' heel anders uit gaat zien."

Zou je tot 15 maart een vaste column willen? Van harte welkom! Beijumnieuws@ziggo.nl

22 opmerkingen:

Anoniem zei

Johan, je geeft dit soort zakken een podium. Niet doen.

(René)

Anoniem zei

Nu reeds in de USA, na 15 maart gaan ook hier Gutmenschen als René veilig achter slot en grendel http://www.naturalnews.com/2017-02-02-leftists-declare-war-start-killing-people-obama-official-military-coup-against-trump.html

Kees Huizenga zei

Ik verwijs naar: https://www.vn.nl/trump-jason-bergkamp/

Trump retweette deze Nederlander: 'Ik heb nationaal-socialistische waarden'

Anoniem zei

Zieke Joost...Partij van Vernedering

Anoniem zei

Anon 21:31 maakt ons maar al te graag duidelijk hoezeer socialisme in feite synoniem is met mentaal terrorisme : middels pogingen tot het psychiatriseren van andersdenkende gesprekspartners probeert men wanhopig het gelijk aan eigen kant te krijgen. Onbegrijpelijk dat dergelijke lieden zich zo door de eigen voorhoede de ogen dicht laat drukken. Neem de showbiz-invalide van hun Partij van de Aardbei. Zeer recentelijk heeft ze de pensioenpotten van onze oudjes totaal leeggeplunderd en al het geld weggegeven aan de uitvretersclub genaamd EU. De Engelsen tonen tenminste nog wat ruggegraat en moreel door zich schielijk via het Brexit uit voornoemd rovershol terug te trekken en hun handen niet langer vuil te willen maken. Jammer dat een Politiek Ontwaken hier zo traag op gang komt.

Anoniem zei

Tegenwoordig heb je hier een mooi woord voor, democratie, echter als het links niet past is rechts gek en gelijk rasist ! Welkom in de echte wereld, waar we links moeten lullen maar rechts willen wonen, waar we op de meeste scholen tegenwoordig beveiliging hebben omdat onze Nederlandse kinderen zich zo slecht gedragen, waar we in veel steden en dorpen maar met de kin op de borst over pleinen en straten lopen omdat de echte waarheid niet strookt met het compleet doorgedraaide linkse droombeeld!
De balance is al lang weg maar we voelen ons te goed en te links om het toe te geven!

Anoniem zei

Wauw Anon 22:54 !! U slaat de spijker op de kop !! U verdient de Nobel Prijs van de Wijsheid.

Anoniem zei

Joost mag het weten http://joostniemoller.nl/2017/02/diepgravend-en-emotioneel-interview-woede-en-verdriet-nederland-video/

Han zei

Tot welk niveau dalen we af, anonymi? Wie een zin schrijft als "Neem de showbiz-invalide van hun Partij van de Aardbei. Zeer recentelijk heeft ze de pensioenpotten van onze oudjes totaal leeggeplunderd" en daarmee staatssecretaris Jetta Klijnsma wegzet als iemand die haar handicap misbruikt, en de PvdA als partij die daarvan profiteert, die beweegt zich op een zeer bedenkelijk peil, om niet te zeggen: die mept vrijuit iemand onder de gordel.
Eigenlijk had ik me voorgenomen niet te reageren op deze hufterige prietpraat, maar goed: soms is zwijgen erger dan spreken. Welsprekend ben je, maar beter ware het om hier het voorvoegsel 'wel' te vervangen door 'kwaad'. Het levert mij in ieder geval een hele vieze smaak in mijn mond op, vergelijkbaar met die van een rijpe olijf, die je van de boom plukt en gelijk probeert op te eten. Het ziet er allemaal heel verleidelijk uit, maar is ontzettend vies en voos.

Kees Huizenga zei

Meer info over Joost Niemöller (met foto) op:

http://www.volkskrant.nl/boeken/wilders-neemt-boek-niemoller-over-boze-blanke-man-in-ontvangst~a4457106/

2 februari 2017


http://joostniemoller.nl/2017/02/boekpresentatie-kwaad-geert-wilders-fotos/

3 februari 2017

Anoniem zei

Waarom mag eigenlijk het taboe niet doorbroken worden dat het merendeel van de Nederlanders klaar is met het politiek correct denken over de immigrantenstroom die ons overspoelt ? Die ons land moreel, cultureel en economisch kapot maakt. Vrouwen op straat aan gang-rapes onderwerpt. Voorrang krijgt bij huizentoewijzing, terwijl autochtone Nederlanders 15 jaar op een wachtlijst staan. Gratis geld krijgt voor inrichting van een huis, enz enz. Kan iemand daar zinnige antwoorden op geven ????

Anoniem zei

Dhr Borg blijkt telkens weer grenzeloos in zijn ijver om zichzelf als Links Deugmens te profileren. Wellicht zou hij ook het liefst net als zijn migrantenstroom financierende vriend Soros, geheel Beijum alvast onder de Sharia stellen. Al plannetjes om lokale Sorosvriendin Mabel te interviewen ?

Albert-Jan zei

Anoniem is bang en zoekt de oplossing buiten hem. Schrikbeelden van de sharia verspreiden. Ik heb een koran in huis, want ik interesseer me daarvoor. Als de cavia-politie van de PVV is omgeturnd naar Koran-politie en ze huis aan huis razzia's willen houden om moslims te vermoorden en korans in beslag te nemen, dan zullen ze wat beleven. Nog met geen peloton ME krijgen ze mijn koran. Partij van de VRIJHEID...laat me niet lachen. Fascisten zijn het, angsthazen, doemdenkers, onheilsprofeten...alle PVV-ers het land uit aub.

Anoniem zei

Albert-Jan stemt op de Partij van de Afbijt en bestudeert de bijbel van het Geweld, te weten de koran. Voortaan stenigt hij z'n vrouw wanneer ze het eten laat aanbranden en loopt hij 3 passen voor haar wanneer de weekboodschappen worden gedaan. Homo's van Beijum zullen worden opgeknoopt, want zij zijn een vijand en gruwel in de ogen van Mohammed. Echt een multi-culti aanwinst voor de wijk die Albert-Jan.

Albert-Jan zei

Ik heb nog nooit op de PvdA gestemd, en toch weet Joost dat. Hij heeft waarschijnlijk geen vrouw, want wie kan met zo iemand samenwonen? Mijn vrouw stenigen? Domme Anoniem, ik ben homo. En mijn lieve vriend komt uit Algerije. Onheilsprofeet en PVV dombie. Een echte white Power aanwinst voor Beijum die Joost. Angstbeelden verspreiden. Intolerante griezel. Wacht maar, na 15 maart wordt alles anders, dan zijn de angst en domheid helemaal doorgeprikt.

Anoniem zei

In en in triest dat Albert-Jan vanuit zijn Linkse Aandoening zoveel haat op de Nederlandse maatschappelijke realisten anno 2017 projekteert. Het geeft precies aan hoe weinig zelfreflekterend vermogen en verdraagzaamheid er nog onder die deugmensen bestaat. Gelukkig zullen ze na half maart totaal van de kaart zijn verdwenen. Of met een anale prolaps teruggemigreerd naar Noord-Afrika in een door Nederland verschafte Beduïnentent met huursubsidie.

Han zei

De anonieme storm is nu pas echt goed opgestoken. Genieten dit! Ga zo door, beste anoniem. Ik ben benieuwd wanneer je uit elkaar spat van woede. Vraag is hoe we je nog kwaaier krijgen....dat moet toch een koud kunstje zijn? Een 'anale prolaps'.....ik moest het even opzoeken. Aha: zo denkt anoniem dus over homo-mannen. Nounou.....dat is niet mis, zeg! Maar goed: bij anoniem komt de stront uit de mond: ook een onprettige kwaal, ook al rijmt het mooi.

Anoniem zei

Multiculti Han heeft een rijk aanbod aan integratiefeestjes voor de boeg. Gaat ie op koranles bij Albert-Jan, zodat hij in het vervolg weet hoeveel stokslagen hij zijn nieuwe partner toe moet dienen mocht zij ooit eens stiekem naar de buurman knipogen, of wordt het toch sinaasappels plukken met Sonja in de kibboets ? Ik vrees dat het toch vooral zuur en tandenknarsend naar de stemuitslag op tv kijken 15 maart a.s wordt. Zeker zodra aan het licht komt hoe de pvda-bonzen zich meestal vermaken :
Lodewijk Asscher, Diederik Samson en Jetta Klijnsma zitten in een vliegtuig terug naar Nederland, uiteraard eerste klas, na een bezoek aan een arm dorp in Algerije.
Asscher zegt: Stel je voor dat ik een biljet van € 500,- uit het raam kon gooien, dan kan ik één mens echt gelukkig maken.
Samson antwoordt: Ik zou er dan vijf biljetten van € 100,- uit gooien, en vijf mensen gelukkig maken.
Klijnsma zegt: Ik zou er vijfhonderd muntjes van € 1,- uit gooien, en vijfhonderd mensen gelukkig maken.
Waarop de piloot zich omdraait en zegt: Ik kan er drie uitgooien en 16 miljoen mensen gelukkig maken!

Han zei

Ach ja: zolang de Beijumblogger deze anonymus een podium geeft voor het spuiten van zijn gif denk ik dat we hem aan de kaak moeten stellen. Hij heeft er kennelijk zin in gekregen, ook om anderen te beledigen en hen op de bekende, onkiese manier even te kijk te zetten. Albert-Jan die me koranles zou moeten gaan geven (ik heb de Koran niet in huis, maar het lijkt me best een interessant boek, hoor), ondergetekende zelf, die na het verlies van zijn partner in 2016 kennelijk op zoek mag naar een nieuwe partner, en een verwijzing naar de leuke klus die ondergetekende eveneens mag gaan ondernemen (het interviewen van Sonja Barend)....de gordel kan voor anoniem niet hoog (of laag: het is maar wat het perspectief is) zitten.
Goed: de PVV (ik vermoed dat anoniem de partij een warm hart toedraagt, maar daarover heeft hij zich nog niet duidelijk uitgelaten, zoals dat anonymi betaamt) kent alleen maar brave borsten, die het alleen maar goed met de mensheid voor hebben. Ik herinner hem aan (1) Dion Graus, die zijn partner sloeg, (2) Hero Brinkman, die de fles niet kon laten staan, (3) Eric Lucassen, die door de brievenbus van zijn buren dreigde te plassen, (4) Marjolein Faber, die het IT-bedrijf van haar zoon inhuurde, (5) Michael Heemels die de kas van de PVV een stuk lichter maakte om zijn "drank- en drugsgebruik" te kunnen bekostigen. Lekker volk, dus. Dat krijg je met partijen zonder check-and-balance mogelijkheid door de leden (die er niet zijn: u mag er alleen maar op stemmen, maar meepraten laat staan -beslissen: ho maar!). Dan toch maar liever met Asscher, Samsom (anoniem spelt de naam van de voormalige partijleider niet eens goed.....wat jammer nou) en Klijnsma in een vliegtuig.....flauwe grap, hoor.

Albert-Jan zei

Ik ben bang dat Anoniem zijn geluk gaat halen als hij alle andersdenkenden, alle linkse mensen, homo's etc. van boven uit een vliegtuig kan gooien, gelijk de junta ooit in Argentinië en Pinochet in Chili.Liefdeloze man die waarschijnlijk vroeger is mishandeld of verkracht, en waar niemand kan samen wonen. Hoe hij zich uit over mij en mijn geliefde is het laagste wat een mens kan voortbrengen, ik vermoed dat Anoniem ook in staat is om mensen met andere meningen te martelen. Alles ten voordele van zijn verscheurde brein, net als wat schreeuwboei en totalitair persoon Wilders nastreeft. Anoniem is geen democraat, het is een fascist en een nazi, een gevaar voor mensen die liefdevol en tolerant en verdraagzaam wensen samen te leven.
Een groot deel van het volk zal deze dwaasheid gaan blokkeren, bedenk dat het volk ook bestaat uit pvda-ers, sp-ers, Gl-ers, D66, VVD en zelfs PVV-ers die de rechtsstaat hoog hebben zitten. De PVV-heilstaat zal er na 15 maart heus niet komen. Aansluitend bij Borg, wat zal Anoniem ontploffen van woede als er een fatsoenlijke coalitie wordt gevormd. Inderdaad gevormd door Gutmenschen, liever goede mensen met een hart en die in staat zijn om liefde te verspreiden, wat Anoniem niet lukt, dan nazi's en fascisten. Griezel, blijf van mij en m'n man af.

Anoniem zei

Han en Albert-Jan zet maar alvast in jullie agenda : 15 maart >> einde linkse leugen dictatuur.

Johan Fehrmann zei

Heren heren wat een gekibbel, met Anoniem als toekomstvoorspeller (paranormaal begaafd?) voorop.
Vanuit interesse heb ik even gerechercheerd en ben achter het ip-adres van Anoniem gekomen. Het matcht drie x met zijn reactie(s).
Via de site http://www.infosniper.net/ is vrij goed te zien waar hij woont.
Ik ken Anoniem als recht voor zijn raap, hij vindt het hopelijk ok als ik binnenkort met een bosje rode rozen bij hem aanbel? Even kennismaken is toch leuk? Misschien interview. Aan de reacties af te lezen zit Anoniem praktisch de hele dag thuis, zou hij zo vriendelijk willen zijn om een tijdstip door te geven zodat ik even aan kan bellen?
Met de vriendelijkste groeten, de Beijumblogger.