donderdag 16 februari 2017

CALAMITEIT IN KARDINGEPARK (Traumaheli, politie...)


 "Er wordt iemand vermist. Nee, iemand heeft een ongeluk gehad."

Het meestal rustige Kardingerpark kreeg tegen half twaalf vanavond bezoek van rumoerige 'gasten.' Er landde een traumaheli, politie rukte uit en ook kwam er een ambulance opdagen.
Tegen genoemde tijdstip kreeg de Beijumblogger een bericht door dat er een traumaheli op Sportpark Kardinge was geland. Hij fietste erheen maar kwam erachter dat de heli verderop richting Lewenborg, tegenover de wijk Zilvermeer, in een weiland naast het Koerspad stond.

Er liepen trwee agenten rond die vertelden dat ze niet wisten wat er aan de hand was maar wel gaven ze aan dat er iemand in de ambulance werd behandeld.

De ambulancebroeders waren niet mededeelzaam. Na ongeveer vijf minuten rondkijken, en luisterend naar omstanders die ook niet konden vertellen wat er gebeurd was, maakte de blogger foto's toen hij zag dat de mensen van de traumaheli aanstalten maakten om terug te vliegen naar waar ze vandaan kwamen.

Zie afbeelding beneden.

Een traumaheli, een ambulance en een politieauto. Je zou denken dat er iets ergs is gebeurd.

Tot nu toe weet de blogger niet wat. Indien bekend volgt er een update.

Update 13.15 uur, tot nu toe is nergens terug te vinden wat er concreet is gebeurd (is dan in elk geval niks ernstigs). Wel een melding:
Lifeliner 4 received a new scramble, it is proceeding to the northside of Groningen-city. Time: 2323 LT1 opmerking:

Anoniem zei

Sorry, ik weet wie maar ik zeg het niet, ongelukkig gevallen. Zo blij dat er goede hulp aanwezig was!