zondag 5 februari 2017

JONGEDAME OP EEN SUPERSONISCH VOERTUIG.....


Er kwam weinig geluid vanaf....maar het reed lekker vlot.

Gistermiddag in Winkelcentrum Beijum. Wat kwam daar opeens een stoere meid op een..., hoe moet je zoiets nou noemen?- ding aanrijden. Voeten op een stander, handen aan het stuur. Het zag er allemaal blits uit.
Moeder vertelde de naam van het voertuig..., iets met board, zoiets. Je schijnt er ook op te kunnen staan en jezelf voortbewegen.

Moeder ging boodschappen doen, dochter wachtte ter hoogte van de slagerij totdat ze terug was. want je kunt een behoorlijke snelheid met dit supersonische voertuig bereiken. En daar zijn de middenstanders van Winkelcentrum Beijum niet zo blij mee....want de promenade van het winkelcentrum moet veilig zijn...

Zet em op meissie. Lekker bezig. Niet té snel...anders moet er nog een helmpje op je hoofdje... 

1 opmerking:

Anoniem zei

Oh veilig. Daarom staan al die obstakels in de promenade. Ter hoogte van de speelgoedwinkel kun je elkaar nauwelijks passeren en de Drogist heeft er ook een handje van. En sinds kort staan de reclameborden ook al voor de ingang naast de veel te grote witte bloembakken die een ruime entree onmogelijk maken Erg klantvriendelijk is het allemaal niet, maar ergerniswekkend. En de ontbrekende bankjes, om even bij te tanken en een gezellig praatje te maken in de promenade of buiten op het binnenplein al helemaal niet.