dinsdag 7 februari 2017

DROGISTERIJ BEIJUM STOPT...DROGISTERIJ GAAT DOOR


"Ik heb het veertig jaar gedaan en ben ooit begonnen in de Zwanestraat. Per 1 mei ben ik hier weg, maar er komt wel weer een nieuwe drogisterij in."

Het is een begrip in Beijum, drogisterij Jacob Kamst in Winkelcentrum Beijum. Bij de ingang van de winkel hangt een mededeling, zie afbeelding. 'Geachte klant, we sluiten de winkel op 29 april. Wat betekent dit voor u wat betreft cadeaubonnen en klantenkaarten?' Klik de afbeelding groter en lees verder. Of lees de tekst bij de winkel.

Scheidend eigenaar Kamst was gistermiddag niet erg mededeelzaam over de aanstaande sluiting van zijn zaak. Wel bevestigde hij dat een zeer bekend iemand anders een drogisterij in de winkel gaat voortzetten. Eigenaresse Alice Meins van de tegenoverliggende AH-Beijum gaat er een drogisterij beginnen. "En de pinautomaat blijft ook."

Het was druk in de winkel, en de heer Kamst kon niet verder praten. "Kom binnenkort maar eens langs, dan geef ik je de juiste informatie zodat een bericht kan verschijnen die klopt."

Goed idee ten tijde van nepnieuws. Maar de informatie die we boven zien windt er geen doekjes om. Drogisterij Jacob Kamst gaat sluiten, een andere drogisterij zal een doorstart gaan maken.

Zie hier Jacob Kamst openhartig in zijn winkel staan. En op de rechter foto in dit bericht.

2 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Zeer waarschijnlijk komt in Beijum een drogisterij van Etos BV, onderdeel van het Ahold-concern. Bol.com is eveneens een onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Idem dito Gall & Gall BV.

Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Etos

Zie als mooi voorbeeld Albert Heijn aan de Rijksweg. Met een inpandige ETOS-drogisterij.

Ik verwijs verder naar:

https://www.startpagina.nl/v/winkels/vraag/397548/gall-gall-bol-com-etos

Anoniem zei

Zou je daar ook weer bij binnenkomst van de winkel als potentiƫle dief worden aangezien, net als bij de AH.
Want dan hebben ze bij de drogist alvast 1 klant minder....